« Spektakli
objavljeno prije 12 godina

Arsen, Gabi i Matija pjevaju za zaljubljene

Zagrebačka Tvornica 14. će veljače ugostiti Dediće

Više o

Gabi Novak

,

Arsen Dedić

,

Matija Dedić

Najpoznatija domaća glazbena obitelj proslavit će Valentinovo na pozornici zagrebačkog kluba Tvornica kulture.
Nakon zajedničkih koncertnih projekata s vrsnim glazbenicima Ginom Paolijem i Zoranom Predinom, Arsen Dedić je odlučio uzeti suprugu i sina za ruku i odvesti ih na vlastiti koncert za zaljubljene, koji su nazvali ‘Jezik ljubavi’, a održat će se 14. veljače.

Obiteljski koncert, najavljuju njegovi protagonisti, proći će u retrospektivnom pregledu najvećih uspjeha Gabi Novak i Arsena Dedića, izvođenjem njihovih zajedničkih i samostalnih skladbi, koje s jednakim žarom izvode već desetljećima.

Arsenovu britkost, neposrednost i cinizam te Gabinu glazbenu nježnost, sasvim logično, instumentalno će pratiti Matija Dedić i njegov trio.

Gabi Novak, Arsen Dedić i Matija Dedić Trio, uz prigodnu intimnu atmosferu koju će prirediti Tvornica kulture, okupljenima će pružiti doista ekskluzivnu mogućnost uvida u scensko funkcioniranje obiteljske manufakture Dedićevih.

Pretprodajna cijena ulaznice za koncert ‘Jezik ljubavi’ u Tvornici je 120 kuna, a mogu se nabaviti na blagajni kluba, na prodajnim mjestima Eventim i u Profil Megastoreu. Na dan koncerta cijena karte bit će 150 kuna. 

AlbumiGabi Novak posljednjih se godina drži svoje odluke da ne snima nove albume te se pojavljuje jedino na retrospektivnim kompilacijama. S druge strane, Arsen još uvijek promovira zadnji album ‘Na zlu putu’. 

Piše: METRO
07.02.2008. 00:34:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh