« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
HOMMAGE SLAVNOM GLUMCU

Arnold postaje Guvernator

Tri mjeseca nakon izlaska iz politike Arnold Schwarzenegger vraća se na pozornicu kao Guvernator, crtana verzija superheroja stvorena po njegovu liku i djelu

Fotografija vijesti
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

strip

,

guvernator

Bivši prvak u bodybuildingu, hollywoodska filmska zvijezda i kalifornijski guverner udružio se s Marvelovim strip crtačem Stanom Leejem i stvorio lik Guvernatora, prenosi Hina. "Guvernator je vrlo jednostavan. Uzet je u obzir cijeli moj život, zapravo. Bio to bodybuilding, akcijski filmovi ili politika", rekao je 63-godišnji Schwarzenegger za časopis Entertainment Weekly. "Sve te stvari spojene su u jednu. Taj momak se bori protiv zločina, bori se protiv prirodnih katastrofa.. taj frajer će biti u akciji", rekao je.

Guvernator će na raspolaganju imati flotu supervozila, parkiranu u Arnodlovoj pećini ispod njegove kuće. Imat će i cijeli ormar super-kostima koji će mu pomagati da leti i izvodi druge vratolomije. Na suprotnoj strani imat će razne super zločince i organizacije. Guvernator će se pojaviti u stripu i u crtanim filmovima, koji bi se u svijetu zabave trebali pojaviti sljedeće godine.

Stan Lee, sukreator Spider Mana i još nekih superheroja, otkrio je da će strip biti temeljen na Schwarzeneggerovu privatnu životu. "Guvernator će biti odličan superheroj, ali će biti i Arnold Schwarzenegger," rekao je. "Koristimo sve osobne elemente njegova života. Koristimo njegovu suprugu (Mariju Shriver). Koristimo njegovu djecu. Koristimo činjenicu da je bio guverner", dodao je.

05.04.2011. 08:42:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh