« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina
IDEMO!!

Anonymousi pozivaju na velike prosvjede 15. veljače

Hrvatski Anonymousi pozivaju sve na velike prosvjede na godišnjicu smaknuća Matije Gupca, vođe seljačke bune

Anonymousi uz Occupy Croatia
Anonymousi uz Occupy Croatia (Screenshot YouTube)
Više o

prosvjed

,

Anonymous

,

15. veljače

,

Occupy Croatia

,

Matija Gubec

Anonymousi iz Hrvatske pozivaju sve na masovne prosvjede 15. veljače u 17 sati. Datum, naravno, nije odabran slučajno - radi se o godišnjici smaknuća vođe seljačke bune Matije Gupca 1573. godine.

Evo što kaže video:

Pozdrav svim građanima Republike Hrvatske. Mi smo Anonymous. Vlado Republike Hrvatske, vaše vrijeme je isteklo. Niste ispunili naše zahtjeve. Pokazali ste da ste spodobni voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese. Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice. Nastavili ste tamo gdje je prethodna vlada stala, a sve radite po "europskim zakonima". Podobni i lopovi još uvijek su zaštićeni. Hrvatski mediji pod cenzurom. Sada borba kreće protiv vas. Ne samo anonymousi, već svi građani u Hrvatskoj. STIGLI SMO. Nema više upozorenja! Naše poruke su na mnogim bankama u Zagrebu. Naše poruke su na Facebook stranici Hrvatske vlade.

Hrvatski narode, mladi, studenti, umirovljenici, zaposleni, nezaposleni... Pozivamo vas da nam se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima. Datum 15.2 (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima. U posljednjih nekoliko tjedana održano je mnogo prosvjeda protiv Vlade u Hrvatskoj koji su bili organizirani od Occupy pokreta u Hrvatskoj. Dajemo im javnu podršku i želimo da im se priključite. Budimo svi ujedinjeni u ovoj borbi za bolju budućnost svih nas kao i onih koji dolaze poslije nas. Vrijeme je da promijenimo naše živote bez korumpiranih političara, bankara i elita. Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac. Njihovo vrijeme je isteklo. GOTOVI SU! Očekujte nas na ulici.

Mi smo anonymous.
Mi smo legija.
Mi ne zaboravljamo.
Mi ne opraštamo. 
Pridružite nam se.


09.02.2013. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh