« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DVOSTRUKI NAJAM

Angelinu Jolie prevarili na snimanju u Mađarskoj

Jolie je čuvaru zgrade u kojoj se snimaju scene iz njezinog filma platila najam, no čuvar nije obavijestio vlasnike zgrade

Angelina Jolie
Angelina Jolie (Getty Images)
Više o

Angelina Jolie

Glumica Angelina Jolie, koja u Mađarskoj snima film, bila je žrtva prevaranata.

Čuvar zgrade u Budimpešti, u kojoj se snimaju neki ratni prizori, ugovorio je iznajmljivanje zgrade s Jolie koja mu je isplatila 5.400 eura. No, čuvar o tome nije obavijestio vlasnika koji se jako iznenadio kada je doznao da se u njegovoj zgradi snima film.

"Nazvao me poslovni partner i pitao znam li da se u našoj zgradi snima film", ispričao je jedan od vlasnika ruševne zgrade. "Nikad ne bi pogodio: snima ga Angelina Jolie! I što je još ljepše zgradu je na tjedan dana iznajmio naš čuvar i sve naplatio ne obavijestivši nas...Mislio je da nikad nećemo doznati za snimanje jer rijetko obilazimo to mjesto", dodao je.

Producenti su vlasnicima morali najamninu platiti još jednom. Čuvar je nakon toga otpušten, ali novac je već potrošio.

"Angelina ne poznaje mađarsku drskost", komentirao je vlasnik. "Nije mogla znati da bi joj taj čovjek bio u stanju prodati i zgradu parlamenta."

Jolie je svoj redateljski prvijenac počela snimati u Budimpešti prošloga tjedna, a u studenom bi se snimanje trebalo nastaviti u Sarajevu. (hina/metro-portal)

20.10.2010. 14:38:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh