« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
MA JE LI MOGUĆE?

Andrija Hebrang odlazi iz politike?

Istaknuti HDZ-ovac tvrdi da se njegova politika razlikuje od one većine članova HDZ-a i da je vrijeme za odlazak

Je li to Hebrang ili John Cleese - pitali su se maštoviti photoshoperi predizbornih plakata na prošlim predsjedničkim izborima
Više o

Andrija Hebrang

,

HDZ

U intrevjuu koji je dao T-portalu Andrija Hebrang najavio je povlačenje iz politike. Da će se povući iz politike Hebrang je najavio još nakon što su ga u izbornoj utrci porazili predsjednički kandidat Milan Bandić i aktualni predsjednik Ivo Josipović ali do danas nije izjavio kad će se to dogoditi. 

Na prošlim sam predsjedničkim izborima osvojio manje od jedne trećine glasova članova HDZ-a, što znači da su dvije trećine članova moje stranke glasovale za druge kandidate. Zbog toga sam shvatio da je vrijeme za povlačenje, jer se ja ne mislim mijenjati, a očito je da više moja politika nije prihvatljiva većini u stranci', kazao je Hebrang. 

Osim profesorskog angažmana na zagrebačkom Medicinskom fakultetu i liječničkih obveza na KB Merkur u Zagrebu na umu ima i druge planove. 

'I dalje imam mnogo energije i mnogo planova, pa bez obzira na povlačenje iz politike ne mislim sjediti doma', rekao je Hebrang. No, za sada nije htio otkrivati o kakvim se planovima radi.

Mediji su nedavno objavili vijest kako se Hebrang odlučio definitivno povući iz politike nakon što je njegova stranka nakon isteka zakonskog roka krenula u izmjenu izbornog zakonodavstva.

 


04.04.2011. 11:50:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh