« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SPEKTAKL

Alisa u zemlji čudesa u Ledenoj dvorani

Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će zagrebačke školarce i mališane u šarenu zemlju

Alisa u zemlji čudesa
Više o

Alisa u zemlji čudesa

,

Klizački klub Medo

Jedna od najljepših bajki za djecu i odrasle ALISA U ZEMLJI ČUDESA 29. studenog i 30. studenog gostuje u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Mjeseci napornih priprema mladih klizača u zimskim će nas danima odvesti daleko u čaroban svijet djevojčice Alise.

Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će zagrebačke školarce i mališane u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće I u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet koji je davne 1865. stvorio engleski književnik Lewis Carroll. Nezaboravno putovanje ovogodišnje bajke ALISA U ZEMLJI ČUDESA odvest će nas u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Alisa će u svojoj zemlji čudesa upoznati svijet hokeja i naše Medvjede koji će je podučiti pravilima igre koju svi toliko volimo. U ovom spektaklu na ledu sudjeluje do stotinak klizača i klizačica koji sav svoj trud i talent ulažu u savršenstvo izvedbe.

Zagrebački Klizački klub MEDO je kroz kratku povijest stekao zavidno iskustvo u postavljanju revija na ledu kojih je do sada bilo čak šest. Ledeni čarobnjak iz Oza i Trnoružica samo su neke od bajki koje su ostavljale mališane bez daha i koje su fascinirale gledatelje svojom maštovitim izvedbama I uzbudljivim koreografijama. Danonoćno treniranje mladih klizača koji koreografije uvježbavaju mjesecima unaprijed pokazat će kakva bajka može nastati željom I kreativnošću ovih mladih ljudi.

Ledena bajka ALISA U ZEMLJI ČUDESA na rasporedu je 29. studenog

(termini 10.00, 15.00, 18.00 sati) i 30. studenog ( 10.00, 13.00 sati).

Ulaznice za ledeni spektakl u pretprodaji se mogu kupiti u poslovnici Eventima u Jurišićevoj ulici 2, te na blagajni Doma sportova na dane predstave.

25.11.2011. 13:18:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh