« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
DARUJTE SI ...

Advent u Zagrebu je brand metropole

Zagrebačke vedute spojene s prepoznatljivim hrvatskim slatkišem, a sve zaokruženo staklenom kuglom punom snijega

Advent u Zagrebu
Više o

Advent u Zagrebu

,

program

Koliko smo puta na spomen adventa pomislili na osvijetljene europske i svjetske metropole... efektne poruke i promocija pozivale su nas da adventske dane provedemo u Beču, Parizu, Londonu....

Na radost hrvatskih građana, oni sada za puno manje novca i uz puno manje napora u Zagrebu mogu otkriti najljepše predbožićno raspoloženje. Za idiličnu sliku Zagreba u danima adventa zaslužni su Turistička zajednica grada Zagreba, koja je idealnog partnera u izgradnji branda „Advent u Zagrebu" prepoznala u Unex Grupi.

Krajem 2010. godine Turistička zajednica grada Zagreba za svoj sveobuhvatni turistički projekt „Advent u Zagrebu" obratila se za idejno i grafičko rješenje, te realizaciju oglašivačke kampanje, koja će osim u Hrvatskoj odjeknuti i u susjednim zemljama, agenciji za integrirane tržišne komunikacije Unex Grupa.

Kreativni i strateški tim Unex Grupe inspiriran ovim zadatkom, proaktivno je pored medijske kampanje predložio i stvaranje danas sve više prepoznatljivog idejnog i grafičkog rješenja „Adventa u Zagrebu".

Zagrebačke vedute spojene s prepoznatljivim hrvatskim slatkišem, a sve zaokruženo staklenom kuglom punom snijega, na neki su način otvorili poglavlje stvaranja prepoznatljivog branda „Darujte si Advent u Zagrebu", koji već drugu godinu grije srca i širi dobri duh Božića u Zagrebu.

Unex Grupa sa svim svojim specijaliziranim servisima, kao i djelatnicima Turističke zajednice grada Zagreba radila je i još uvijek radi na konceptu i razvoju oglašivačke i medijske kampanje, za ovu važnu turističku i kulturnu ponudu, ali i atrakciju Zagreba i Hrvatske (kampanja je osim hrvatskih, pozvala i stanovnike Austrije, Mađarske, Italije, Slovenije, BiH, Srbije) putem svih komunikacijskih kanala od vanjskog oglašavanja do interneta, čime se od početne ideje za kreiranje kampanje za vanjsko oglašavanje kreirao brand i platforma za sve što danas vidimo oko sebe pod nazivom „Darujte si Advent u Zagrebu".

20.12.2011. 15:47:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh