« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
bez publike

Adlešič vjeruje u ujedinjenje Dinamovih navijača

Potpredsjednica Vlade naglasila je kako već dugo upozorava da se ''ne inatimo nikom drugom, nego sami sebi''

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/Cropix)
Više o

Đurđa Adlešič

,

huligani

,

Dinamo navijači

U povodu utakmice između Dinama i Temišvara, koja će se bez navijača igrati u četvrtak, 17. prosinca na stadionu u Maksimiru, potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič rekla je danas kako je kazna, nažalost, bila potpuno očekivana.

"Iskreno vjerujem da će se prvo svi navijači Dinama ujediniti sada - i nije svako zlo za zlo - ako se ujedine i donesu nakon toga zaključke da je potrebno pokazati da nisu huligani, a huligana ima pet posto ili manje, sve ostalo su navijači, onda će ova ružna mjera ipak imati za posljedicu nešto dobro", rekla je nakon sastanka s udrugama i terapijskim zajednicama koje se bave suzbijanjem zloporabe opojnih droga.

Đurđa Adlešič također je rekla kako je prilično dugo upozoravala na to da se "ne inatimo nikom drugom, nego sami sebi".

"Odavno za nas nemaju sluha vani i bilo je pitanje kada će nam se dogoditi ova ili neka stroža kazna", izjavila je.

"Kad usporedim stanje navijačkih skupina u našem okruženju, ne želim im se dodvoriti, ali pogledajte Bosnu i Hercegovinu, pogledajte Srbiju - vidjet ćete da kod nas stanje još uvijek nije takvo da bismo ga proglasili krajnje zabrinjavajućim. Ono jest loše i zahtijeva intervenciju, ali je dobro da smo s intervencijama i sa svim krenuli ipak na vrijeme", zaključila je Adlešič. (hina/metro-portal)


15.12.2009. 16:35:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh