« Fun
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
COOL

5 zabavnih interaktivnih videa na YouTubeu

VIDEO - Pogledajte interaktivne video uratke koji će vas nasmijati ili priskrbiti stvaran imaginarni novac

HellPizza
HellPizza (YouTube)
Više o

YouTube

,

video

,

interaktivnost

Korisnici na internetu odavno nemaju pasivne uloge, a interaktivnost postaje sve popularnija i u videima koji se postavljaju na YouTube. Dobar interaktivan video odlična je reklama koja se poput virusa širi među korisnicima, a kreiranja takvih video uratka prihvatili su se i ambiciozni pojedinci koji si polako stvaraju ime na internetu, piše Mashable. Pogledajte pet zanimljivih i zabavnih videa u kojima možete sudjelovati:

Zombiji i pizza
U reklami novozelandskog lanca pizzerija "Hell Pizzas" djevojka progonjena zombijima naručuje pizzu, a korisnik pomaže vozaču da uspješno izvrši narudžbu. Možete li uspješno proći sve prepreke na putu do gladne djevojke?

Tko želi biti YouTubilijunaš?
Osvojite stvaran imaginarni novac u igri napravljenoj prema popularnom televizijskom kvizu. Ako ne znate točan odgovor možete se čak poslužiti džokerom zovi.

YouTube Radio
Odaberite omiljeni glazbeni žanr i odmorite se par minuta uz YouTube Radio.

Medvjed i lovac
U kreativnoj reklami za TippEx, poduzeće koje proizvodi korektore, možete sami odlučiti što će se dogoditi između medvjeda i lovca. U naslov umjesto riječi "shoots" utipkajte bilo koji pojam, od 'eats' preko 'freezes' i 'tickels' pa sve do 'fucks' i pogledajte što će se dogoditi.

Ples Jockera i Batmana
Veliki suparnici Jocker i Batman natječu se u break danceu. Tko je bolji plesač? Vi odlučujete.

31.01.2011. 20:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh