« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
ZAPAMTITE!

4 dijete koje najbrže djeluju

Dijeta vas dakako mora opskrbljivati i odgovarajućim namirnicama kako biste tijekom gubljenja kilograma ostali zdravi

Što jesti?
Što jesti? (Arhiva)
Više o

dijete

,

najbrže dijete

Dijeta je stvar koju ne smijemo shvaćati olako, preciznije, trebamo se jako dobro pripremiti kako ne bismo odustali.

Pritom provjerite odgovara li određena dijeta vašem načinu života kako biste bili sigurni da ćete se moći redovno pridržavati. 

Dijeta vas dakako mora opskrbljivati i odgovarajućim namirnicama kako biste tijekom gubljenja kilograma ostali zdravi. Navest ćemo nekoliko tipova dijeta koje brzo djeluju.. 

Atkinsova dijeta - ovo je jedna od najpopularnijih dijeta koja brzo djeluje i za nju se odlučuju mnogi mladi muškarci i djevojke. Trik je u konzumiranju hrane bogate bjelančevinama, a siromašne ugljikohidratima. Zato, ako se odlučite za nju, jedite bjelanjke, nemasne mliječne proizvode, posno meso, a reducirajte unos crvenog mesa i rafiniranih žitarica. Atkinsova dijeta će vam osigurati dovoljno energije i hranljivih sastojaka da biste bili zdravi i u formi dok gubite na težini.

Dijeta za ravan trbuh - ova dijeta je najbolja ako se želite osloboditi viška na dijelu oko trbuha. Sve što trebate učiniti jest u prehranu uključiti mliječne proizvode s niskim udjelom masti, posno meso, svježe voće i povrće i sve to u malim količinama. Da biste uspjeli brzo izgubiti kilograme morate izbjegavati ulje i šećer. Uz ovakvu ishranu kombinirajte i redovne vježbe za skidanje masnog tkiva oko trbuha. Ako se svega navedenog budete pridržavali vidjet ćete rezultate za manje od četiri tjedna.

Hoodia dijeta - ovo je također jedna od dijeta od koje ćete brzo smršaviti. Naročito je dobra za ljude koji su dobili na težini zbog prejedanja. Tijekom ove dijete treba koristiti dodatke prehrani koji su bazirani na biljci hoodiji koja originalno potječe iz Afrike. Ova biljka pruža osjećaj sitosti poslije samo nekoliko zalogaja. Tako da ćete jednostavno jesti manje i nećete osjećati konstantnu glad, što će rezultirati gubitkom kilograma. 

Zona dijeta: Ako želite isprobati dobro izbalansiranu dijetu i vjerujete u prirodan način gubljenja kilograma, zona dijeta je idealna za vas. Prema mišljenju nekih zdravstvenih stručnjaka, ovo je jedna od dobro isplaniranih dijeta koja postiže ravnotežu između razina šećera u krvi i  hormona, što je odlično za postizanje dobre forme na zdrav način. Zona dijeta dozvoljava unos svih namirnica uključujući 40% ugljikohidrata, 30% masti i 30% bjelančevina tijekom dana. Ovo je jedan od najboljih i najzdravijih načina da se brzo riješite viška kilograma. 

13.03.2020. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh