« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
SAVJETI

3 trika za rashlađivanje ventilatorom kao klimom

Dobar dio hrvatskih domova nema klimu u svim protorijama, pa evo savjeta kako ćete se rashladiti i bez nje

Znamo da vam je vruće... evo savjeta
Znamo da vam je vruće... evo savjeta (Arhiva)
Više o

klima

,

ventilator

Temperature su nevjerojatnom brzinom skočile u nebesa, a kako znamo da dobar dio hrvatskih domova nema klimu u svim protorijama, evo savjeta kako ćete se rashladiti i bez nje - treba vam samo ventilator i malo leda

Kockice leda - ispred ventilatora stavite široku plitku posudu i napunite je kockicama leda. Kako ventilator puše po ledu, tako će se prostorijom širiti hladniji zrak. To će potrajati sve dok se led ne otopi, a tada je potrebno samo dodati nove kockice leda.

Led i ručnik - kod ovog načina rashlađivanja prostorije možete koristiti ili kockice leda ili zaleđenu vodu u bocama. Jedno ili drugo zamotajte u ručnik, zavežite dva kraja špagom i objesite između dva stolca. To stavite ispred ventilatora. Ispod ručnika stavite posudu u koju će kapati rastopljen led.

Zaleđena voda - slično je kao u prvom primjeru, ali umjesto kockica leda stavite plastične boce koje ste prethodno napunili vodom i zaledili. Ovaj način je čak i bolji jer se radi o velikim komadima leda koji će se sporije topiti od kockica.

10.06.2019. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh