« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
DOĐITE

3. Lezbijada na Remetskoj cesti ove subote

Natjecateljice će, osim vječne slave, imati priliku osvojiti razne poklon pakete, medalje i pehare

Bit će sjajno, dođite!
Bit će sjajno, dođite! (Zbeletron )
Više o

Zbeletron

,

Lezbijada 2019.

Zbeletron vas poziva da im se u subotu, 11. svibnja, od 12 sati pridružite na Remetskoj cesti 25 (preko puta ulaza u Krematorij Mirogoj) na 3. Lezbijadi u sklopu koje posjetitelje/ice očekuje bogat glazbeni i natjecateljski program te veganski roštilj.

"U protekle dvije godine na Lezbijadi smo vidjele mnoštvo gracioznih pokreta, istreniranih tijela, a prije svega pregršt inovativnih pristupa vrhunskim sportskim disciplinama! Želite li saznati kako izvesti pravilan Skok u modu, imate li vještine koje su potrebne da zablistate u Klošarci ili se samo želite rugati svojoj prijateljici koja pokušava postati slavodobitnica Lezbijske Mirogojske alke? Vrijeme je da se pomalo pripremate, izvučete svoju sportsku odjeću iz ormara, popijete koje sirovo jaje, odradite insanity workout i dođete spremnie na Mirogoj! Bit će živo, živo! U nastavku saznajte koje discipline vas čekaju ove godine, što trebate ponijeti sa sobom te kako napraviti ukusan muffin sa samo par sastojaka i bez korištenja pećnice!" stoji u opisu Facebook eventa.

Uz natjecateljski poligon, za vas smo pripremile i bogat glazbeni program, vegansku hranu, dekice, lopte i ostale potrepštine za bezbrižno uživanje na travi. Natjecateljice će, osim vječne slave, imati priliku osvojiti razne poklon pakete, medalje i pehare, a za sve ostale nedužne promatračice i promatrače tu je i chill zona te naravno, glavni sponzor Lezbijade - Lezbijski Šank.

TIMELINE:

12:00 - 17:00 CHILL OUT U PRIRODI Družimo se, igramo, ležimo, sunčamo, pričamo, jedemo i slušamo glazbu ili cvrkut ptica (ovisno jeste li bliže kući ili šumi)

17:00 - 19:00 LEZBIJSKE OLIMPIJSKE IGRE

19:00 - 22:00 DRUŽENJE UZ VATRU I DŽEMANJE

*****Discipline*****

SKOK U MODU

Prošlogodišnji skok u modu dokazao je da se od neukusnih komada odjeće iz dna ormara može složiti prekrasna proljetna kombinacija. Najbolju kreaciju šaljemo Hollywoodskim divama jer sigurno već traže što će obući za iduće Oscare.

OTKOPČAVANJE GRUDNJAKA NA 100CM LEĐNO

Ovo je disciplina za koju svie misle da im dobro ide dok ne osjete poglede sa svih strana i prsti im odjednom osjete taj pritisak i prestanu slušati. Zbog ove discipline su pucale veze! A i neki grudnjaci.

SKOK U STAN

Disciplina u kojoj tražimo stan za najam ispod 400 eura u centru koji nema wc školjku u kuhinji!

LEZBIJSKO NATEZANJE

Ovu disciplinu vježbamo svaki dan i sigurne smo da će vam biti dobro poznata!

MENGA (JENGA)

Sve koje imaju menstruaciju za vrijeme trajanja Lezbijade neka se jave na šank. (Šalimo se, niste radnice u Srbiji.) Ali ako vas zanima kako izgleda Jenga u kojoj tamponi mijenjaju drvene, pravokutne pločice, svakako se prijavite!

PIČKADO

Za ovu igru predlažemo da dobro proučite što je klitoris, što zapravo želi i što mi želimo od njega!

MIROGOJSKA ALKA

Oduvijek ste željele nastupati na Sinjskoj alki, ali nikad niste uspjele nabaviti ni konja ni penis? Nudimo vam jedinstvenu priliku da svoju bacačku preciznost iskušate bez nepotrebnih troškova!

KLOŠARKA

Koliko puta ste se s ekipom naivno klošarile po kvartu, niti ne sanjajući da biste za to moglie osvojiti medalju? Vrijeme je da iskoristite svoje vještine i izborite se za titulu Klošarkašice godine!

TREASURE CUNT

Treasure hunt je ušao u stalnu postavu Lezbijskih olimpijskih igara još prve godine, kada je 40-tak natjecatelja/ica bezglavo tumaralo po Savskom nasipu u potrazi za plišanim mačkama. Znale smo da je to prizor kojeg želimo gledati iznova i iznova. Prošle ste pak godine na 'Treasure hunt: Lesbian starter kit' donosilie satelitske antene, karirane košulje, dijelove auta i ostale nepoznate predmete koje ste pronašle u šumi, a koji su vam mogli donijeti pozitivne lezbijske bodove. Živo nas zanima što ćete na Mirogoju pronaći u novoj ediciji igre - Treasure cunt: Lesbian breakup.

NATEZANJE MAJMUNA

San svake lezbijke. Je li majmun pravi? Čime ga hranimo? Kako smo ga pripitomile? Toliko pitanja... 

Za sudjelovanje na Lezbijadi natjecateljski timovi (1 tim = maksimalno 5 članica ili članova) mogu se prijaviti putem ovog linka ili na mail: zbelenatron@gmail.com. Kotizacija za timove iznosi 10 kuna po članu/članici.

*Na Lezbijadu su dobrodošlie svi vaši kućni ljubimci, bez obzira na njihov rodni identitet ili seksualnu orijentaciju. Isto vrijedi i za ljude.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1075582202644150/.

07.05.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh