« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
OBLJETNICA

100 godina Hajduka: Bili protiv Slavije u najjačoj postavi

Utakmicom protiv Slavije na Poljudu će se obilježiti 100. rođendan Hajduka, Vučević najavljuje dobru utakmicu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Krajac / CROPIX)
Više o

Hajduk

,

Goran Vučević

,

Slavija

Hajduk će utakmicom protiv Slavije na Poljudu obilježiti 100. obljetnicu kluba. Trener Goran Vučević u najavi utakmice obećao je da će na teren istrčati najjača momčad, prenosi Hina. 

"Poseban naglasak sutrašnje utakmice protiv Slavije bit će na obilježavanju 100. rođendana Hajduka, te će biti puno emocija i prekida igre, a mi ćemo nastojati da igra bude što atraktivnija, ali istodobno i ozbiljna", rekao je Vučević na konferenciji za novinare.

Vučević je također rekao da je i on osobno "pun emocija" u povodu 100-te obljetnice Hajduka.

"Za mene je ovo jedan poseban trenutak, jer sam dobio priliku biti trener Hajduka na njegov 100. rođendan što je velika čast", kazao je Vučević.

Odgovarajući na novinarska pitanja Vučević kazao kako je zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema za proljetni dio prvenstva, te da će momčad pod njegovim trenerskim vodstvom ustrajavati na dinamičnoj igri s puno trke i borbenosti.

"Prosjek starosti igrača Hajduka je 21 godina i ne može se očekivati da momčad proradi preko noći. Potrebno je strpljenje, ali ja sam uvjeren da će momčad iz utakmice u utakmicu biti sve bolja", rekao je Vučević.

Povodom 100 godina Hajduka, čitav grad Split okićen je bijelim vrpcama i brojnim Hajdukovim zastavama.

12.02.2011. 13:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh