« Fun
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SITNICE ZA DUŠU

10 stvari koje usrećuju muškarce

Male svakodnevne pobjede muškarce čine sretnima i zadovoljnima, saznajte čemu se posebno vesele

Muškarac
Muškarac (Free Digital Photos)
Više o

sreća

,

muškarci

,

muški um

Postoje stvari koje će prosječnog muškarca pouzdano natjerati na široki osmijeh ili mu barem dati uvijek ugodan osjećaj zadovoljstva. Pritom ne mislimo na velike događanje poput rođenja djeteta, svadbe ili povišice, nego svakodnevne sitnice i male životne pobjede.

Muškarci su sretni i nasmijani kada:

Ispričaju dobar vic - muškarci vole čuti dobar vic, ali ga još više vole ispričati.

Pronađu novac - veseli su i kada pronađu kovanicu od jedne jedine kune.

Pronađu prave riječi - ljuti su kad im prava replika padne na pamet tek nakon vruće diskusije, ali zato sreći nema kraja kad u pravom trenutku uspijevaju izreći pravu stvar koja sugovornika ostavlja bez teksta.

Nasmijavaju bolju polovicu - muškarac koji uspijeva nasmijati ženu do koje mu je stalo (ili koju želi odvući u krevet) doista je sretan.

Imaju pravo - posebno su zadovoljni kada nakon dugačke diskusije s curom, guglanja i konzultacija s prijateljima dokažu da su bili u pravu.

Izbjegnu kaznu - osjećaju se uspješno kada nekažnjeno voze po žutoj traci i parkiraju na biciklističkoj stazi.

Pronađu parkiralište u centru ili kod samog ulaza u shopping centar - muškarci su spremni kružiti i čekati samo kako bi se parkirali tik do odredišta.

Ne čekaju u redu - žene se uglavnom mire s redovima na blagajnama, ali muškarci pomno taktiziraju prije nego što stanu u red. Sreći nema kraja kad se odmah pored njih otvori još jedna blagajna.

Su bolji od drugih - poseban osjećaj zadovoljstva obuzima ih kada shvate da su kupili bolji mobitel od kolege ili platili manje za avionske karte.

Pojedu dobar biftek - meso je ipak meso, a sočan, krvavi biftek je vrh vrhova.

29.01.2011. 22:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh