« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SPEKTAKL NA SAVI

Zvijezde na Hanžeku - Bolt i Blanka najavljuju odličan miting

Najveće zvijezde zagrebačkog mitinga najavljuju odlične rezultate

Bolt je obećao brzu utrku
Bolt je obećao brzu utrku (Metro)
Više o

Blanka Vlašić

,

Usain Bolt

,

Dayron Robles

,

Hanžek

,

IAAF World Challenge Zagreb

,

Carmelita Jeter

,

David Oliver

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji najavljen je spektakularan IAAF World Challenge Zagreb, barem što se tiče imena koja su sudjelovala. Prvo je pred novinare izašla aktualna svjetska prvakinja na 100 metara Carmelita Jeter, koja je u neobaveznom razgovoru s voditeljem programa Timom Hutchingsom najavila dobru utrku i želju da na Olimpijadi u Londonu ponovi rezultat iz Daegua.

Sljedeći je pred novinare izašao četvrti sa svjetskog prvenstva na 110 prepone, David Oliver, koji je zakačio već drugu preponu i na kraju bio tek četvrti, iako je na vječnoj listi najbržih u svojoj disciplini drugi sa čak 8 utrka ispod 13 sekundi. Prilično opušten i pomiren s rezultatom iz Daegua, Oliver je poželio da u Zagrebu pokaže da je među najboljima na svijetu u svojoj disciplini.

Pravi tragičar te utrke, Kubanac Dayron Robles koji je diskvalificiran nakon pobjede također se pomirio sa sudbinom, makar je njemu to bitno lakše nego Oliveru jer je svjetski rekorder i aktualni olimpijski pobjednik. Kako i on ima dugove sa Svjetskog prvenstva, svjetskom prvaku Richardsonu neće biti lako sutra na Savi.

Blanka kao Blanka, stigla je pred novinare spremna na sva pitanja, pa i ona o medijski isprovociranom sukobu sa Čičerovom, samo je ponovila da je zagrebački miting mjesto gdje uvijek dobro skače, iako joj Ahilova tetiva još uvijek nije dobro. Prema Blankinim riječima, Zagreb je mogao otpasti iz kalendara, no kako se ozljeda malo smirila, želi nastupiti i napraviti odličan rezultat.

Kraj pressice pripao je Boltu, koji je očito bio još malo uspavan jer nije bacao fore i zabavljao novinare, no njegov stav prema životu sažet je u odgovoru na pitanje voditelja - "pitaš li se svako jutro, Bože, zašto baš ja?" Bolt se samo nasmijao i rekao, koliko ja radim da bi ovo postigao, zaslužio sam!

Bolje najave za sutrašnji miting nismo ni mogli dobiti, tako da sretnici koji imaju kartu za stadion Mladosti na Savi mogu očekivati pravu poslasticu, ako nas i vrijeme posluži. Za kraj kuriozitet koji je ostavio prisutne novinare prilično zbunjenim - Bandić je Boltu uručio dres s potpisima svih igrača, no ne Dinamov, nego Realov?!

12.09.2011. 15:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh