« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Županija raspisuje natječaj za financiranje kulturnih programa

Na natječaj se sa svojim prijedlozima možete prijaviti do 30. rujna ove godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Goršić, CROPIX)
Više o

kulturni programi

,

financiranje

U današnjem priopćenju Ureda župana Zagrebačke županije stoji da se prijedlozi za sufinanciranje odnose na bibliotečnu, izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, zaštitu kulturne i prirodne baštine, amaterizam u kulturi, na pučka i otvorena učilišta te na centre za kulturu unutar Zagrebačke županije.

Zagrebačka županija poziva sve zainteresirane potencijalne organizatore kulturnih programa da se jave na natječaj. Uz popunjeni prijavni obrazac za natječaj, u prijavi obvezno trebaju priložiti opširniji opis programa i ostalu dokumentaciju, financijski plan te specificirani troškovnik.

Kako se navodi, u Zagrebačkoj županiji uvjereni su da će odziv na natječaj biti više nego dobar te da će rezultirati zanimljivim projektima koji će zasigurno dodatno pridonijeti razvoju kulture toga kraja.

Ističe se da će se Zagrebačka županija dodatno pozicionirati kao atraktivna destinacija koja vodi računa o neprolaznim umjetničkim vrijednostima.

Prijavnica za financiranje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2009., kao i sve podrobne obavijesti i objašnjenja, mogu se dobiti na telefonima 01/6009 422 ili 01/6009 417 te na: http://www.zagrebacka-zupanija.hr (HINA)

06.08.2008. 15:02:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh