« Znanost
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
BIOTEKA

Znanstvene radionice za djecu

"Bioteka u pokretu" počinje s ciklusom znanstvenih radionica u ponedjeljak 3. listopada, radionice traju sve do kraja školske godine, svaki ponedjeljak, utorak i četvrtak

Postani znanstvenik na jedan dan
Postani znanstvenik na jedan dan (Bioteka)
Više o

radionice za djecu

,

Bioteka

,

znanstvene radionice

"Bioteka u pokretu" upisuje osnovnoškolce u mjesečni program znanstvenih radionica - pravo mjesto za vašeg mališana s tisuću pitanja. Biotekine radionice profesionalno su osmišljene, temelje se na principu "uradi sam" pokus/radionicu te potiču samostalno razmišljanje, povezivanje i zaključivanje.

"Bioteka u pokretu" počinje s ciklusom znanstvenih radionica u ponedjeljak 3. listopada, radionice traju sve do kraja školske godine, svaki ponedjeljak, utorak i četvrtak, u Zagrebu, Okićka 7 (Trešnjevka).

Teme radionica mijenjaju se svaki tjedan, a program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Mjesečna članarina iznosi 180kn i obuhvaća 4 radionice u jednom mjesecu, pojedinačne radionice su od 40 do 60 kn.

Moguće je organiziranje i znanstvene radionice za proslavu rođendana. Kako se prijaviti i ostale detalje provjerite na stranici udruge Bioteka.

29.09.2016. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh