« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Znakovi horoskopa s najjačom intuicijom

Svi mi ponekad možemo predvidjeti što će se dogoditi na temelju nekog neodređenog osjećaja koji nam to govori, no ova tri znaka to rade gotovo svakodnevno!

Tko najjasnije osjeća i vidi budućnost?
Tko najjasnije osjeća i vidi budućnost? (DeviantArt)
Više o

Ribe

,

horoskop

,

Škorpion

,

Strijelac

,

intuicija

,

znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa imaju ponekad osjećaj da mogu predvidjeti budućnost, to nam se svima dogodilo barem jednom u životu, no ova tri znaka to stvarno mogu ...

Škorpion - kad vas pogleda u oči, obično pomislite da vam može pročitati misli, a upravo to se i događa: njegov istančan osjećaj za događanja oko njega i mogućnost prikupljanja suptilnih vibracija pokazuje mu što će se stvarno dogoditi. Funkcioniraju tako da na temelju svog osjećaja klize kroz svijet, ponekad i namjerno protiv sebe ...

Strijelac - izuzetno intuitivan, naročito ako počne raditi na sebi i brusiti osjećaje koji postaju gotovo nepogrešivi nakon malo treninga. Fantastični kapaciteti često, nažalost, ostaju neiskorišteni zbog čiste ljenosti.

Ribe - snovi ovoga znaka obično se ostvaruju, a znakove oko sebe izuzetno dobro prepoznaju i duboko osjećaju. Kad pronađu unutarnji mir postaju gotovo zastrašujuće precizne u svojim predviđanjima, no dok ga nema - bježe od stvarnosti u poroke koji im zamagljuju budućnost.

03.04.2016. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh