« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZAPAMTITE

Znakovi horoskopa ne vole ... ove stvari

Nemojte niti slučajno pokvariti Biku njegove užitke, Blizanca niti ne pokušavajte ušutkati, a ako idete naređivati Lavu ili Škorpionu, vi stvarno niste normalni

Što se ne radi Vodenjaku, a što Vagi
Što se ne radi Vodenjaku, a što Vagi (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - niti slučajno mu nemojte govoriti što da radi, jer nije bez razloga dobio svoje ime - rogovi su uvijek spremni za udar, a to uključuje i šefove, koje najčešće ignoriraju. Naravno, znaju se Ovnovi riješiti ljudi koji im smetaju i diskretno, no nemaju nikakvog problema s udarcima. 

Bik - možda i najveći hedonisti u zodijaku, ne vole da im netko kvari njihove užitke - ne dirajte im hranu i sitnice do kojih drže. Naravno da im je teško shvatiti da postoje i važne nematerijalne stvari kad su tako vezani za svoje vlasništvo, pa imajte razumijevanja. Uz to, ne dirajte im odluke i kreativnosti, to je također crvena krpa. 

Blizanci - ušutkati Blizanca je apsolutno nemoguće, stoga nemojte ni pokušavati. Svaka kritika im je strana, tako da treba biti izuzetno taktičan, od pokušaja reduciranja telefonskih računa do pažljivije vožnje koja troši manje goriva. Da, nisu lagani za održavanje veze i prijateljstva, ali su toliko dobri da se isplati truditi. 

Rak - raspaliti ga je lako - uvalite mu zadatak koji nema veze s porodicom, domom ili prijateljima, to će ga ubiti u pojam. Jednako tako, promjena navika ne postoji u njihovom riječniku, a pokušaj da uozbiljite Raka završava totalnom katastrofom. Stoga, oprezno ...  

Lav - ako pokušate nešto narediti Lavu, vidjet ćete što znači bijes kralja džungle. Nema boljih od njih, samo oni mogu biti u centru pažnje, a novac je tabu tema. E sad, kako s njima? Lako, nešto prešutiti, nešto umješno podvaliti kao njihovu ideju i laskati kad god je stvarna prilika za to recept je za uspjeh. Lagati ni pod razno, to mrze više od svega. 

Djevica - kritiku ne primaju ni u kom obliku, tako da izbor slika na zidu ili kombinacija odjeće ne dolaze u obzir kao tema razgovora. Svojeglave kakve jesu, prilagođavaju svoj raspored jedino i isključivo sebi, tako da je potrebno imati puno takta i diplomatskih vještina kako bi ih nagovorili na nešto što želite. 

Vaga - nema šanse da vam ih natjerate da kažu svoje mišljenje za koje znaju da se kosi s vašim. To će uvijek ispasti neka lijepo zapakirana nježna kritika puna savjeta, koja će vam oduzeti previše vremena i zaspat ćete na pola razgovora. Jednostavno, Vage ne vole svađe i gotovo, tako da će vas po potrebi i ignorirati, samo da vam se ne suprotstave. Naravno, nemojte se zavaravati, Vage uvijek misle da su u pravu, pa uzmite i to u obzir.

Škorpion - ako imate želju umrijeti brzo i bez mučenja, evo ideje: pokušajte nešto narediti Škorpionu, a ako im krenete soliti pamet, budite uvjereni da će napraviti upravo suprotno od onoga što preporučujete. Nije im baš lako ni oprostiti nekome za koga misle da ih je uvrijedio, tako da se ne trebate čuditi što prolazi kraj vas kao kraj turskog groblja nakon svađe. Mogu vas i potpuno izbrisati iz svog života, stoga budite suzdržani. 

Strijelac - nametnuti obavezu koju on ili ona ne želi jednostavno nije moguće. Apsolutno ne dolazi u obzir. Možete se vi pozivati na svoj autoritet, no sve će biti uzalud, jer s autoritetima baš imaju problema. Uz to, pojam neugodne tišine u razgovoru im također nije poznat, jer će oni govoriti dok ne padnu od umora. 

Jarac - s njima se ne šali. Nikad. Tuđa neozbiljnost im ide na živce, a ni oni nisu takvi. Požurivati Jarca jednako je pokušavanju ubrzavanja rotacije Mjeseca oko Zemlje, a takvo vam ponašanje samo može donijeti golemi minus u njihovoj crnoj tekici. I, naravno, poželjno je misliti isto kao i oni, ili se barem tako ponašati, inače slijede problemi. 

Vodenjak - par riječi ne postoje u njihovom rječniku, a to su, primjerice sporo, polako i promišljeno. Sve treba biti odmah, sad i tu, inače nešto nije u redu. Kao da su navučeni na stres, a pritom, naravno, previdi i zaborav igraju veliku ulogu, jer na taj način kreairaju atmosferu panike u kojoj se osjećaju kao kod kuće.

Ribe - njih se ne ignorira, ali nikad - njihov je unutarnji svijet uvijek jači i realniji od stvarnog svijeta oko njih, stoga jednostavno morate razumjeti njihove ideje i stavove. Njihova je misija u životu pomaganje drugima, koji, naravno, to moraju primjetiti i dati tome primjerenu pažnju, inače Ribu počinju opsjedati crne misli, a tek ste onda u problemu. 

26.09.2015. 16:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh