« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Znakovi horoskopa na Facebooku

Svaki znak horoskopa ima ono nešto što ga razlikuje od ostatka svijeta, pa ništa drugačije ne može biti niti na Facebooku

Tko je stalker u duši
Tko je stalker u duši (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Facebook

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan -  najviše se trudi izgledati savršeno na Fejsu, nema šanse da se fotka prvo ne provuče kroz Photoshop kako bi sve bilo baš onako kako ovaj znak želi. Nije rijetka pojava da obriše profil i napravi novi kako bi bio zadovoljan.

Bik -  prilično predvidljiv hedonista stavljat će lijepe fotke, a na većini njih bit će, očekivano, hrana. Tagat će se na čudesnim mjestima kako bi svi znali da je bio tamo, a patetika mu nevjerojatno ide na živce. 

Blizanci - naravno, najaktivniji znak na Facebooku koji stalno poplavljuje tuđe feedove svojim fotkama, mudrostima, izjavama i razmišljanjima. Njima je Fejs luda zabava i tako se i ponašaju. 

Rak - zapravo mu društvene mreže idu na živce, no jednostavno ga mora koristiti iz praktičnih razloga obnavljanja veza s ljudima koji su mu nekad bili važni ili zanimljivi u životu. 

Lav -  privlače pozornost svugdje, pa kako ne bi i na Fejsu. Od njih možete očekivati seksi fotke, praćenje tuđih profila i gomilu lajkova. Imaju gomilu prijatelja, a s nekima komuniciraju isključivo tamo. 

Djevica - samozatajna kao i u stvarnom životu, želi biti u toku pa ima profil, no objave su vrlo rijetke i o svemu osim o njihovom privatnom životu. Slika gotovo da i nemaju, a nema šanse da kažu svim gdje su. 

Vaga - naravno da imaju lijepu stranicu koju pažljivo održavaju, fotke su obavezno s filterima i umjetničkim aspiracijama. a glavna im je zabava blokiranje ljudi koje u životu ne mogu. 

Škorpion - ili su sumanuto aktivni ili ga koriste isključivo za špijuniranje drugih ljudi, kod nijh ne postoji srednji put. Najviše vole komentirati trendove i društvene situacije na zabavan i humorističan način. su komentatori

Strijelac - glavni zabavljači na Fejsu, oni su ti koji vam plave feed zabavnim postovima, sumanutim kvizovima i svim mogućim vrstama zabave na Fejsu. Facebook im nije pretjerano važan u životu, ali će se pohvaliti fotkama s putovanja. 

Jarac -  tajnovit kao i inače, nema šanse da vam otkrije nešto na svom profilu, no zato će u tančine analizirati sve profile prijatelja kako bi mogli o njima saznati nešto što im oni sami ne žele reći. 

Vodenjak - kao i Strijelci, vole objavljivati zabavne stvari, a slanje poruka je njima samo još jedna mogućnost za malo zavođenja, omiljene zabave ovog znaka horoskopa. Kod je sve višesmisleno, pazite što pišete u komentarima ... 

Ribe - kreativnost vole pokazivati i na fejsu, obožavaju originalne profile, inspirativne citate i riječi omiljenih pjesama dijeliti s drugim ljudima. No, ako prekinu vezu, zadavit će vas statusima koji paraju srce. vole stavljati citate.

08.08.2015. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh