« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
OPA :)

Znakovi horoskopa kojima je samo do avanture

Iako postoje osobe koje nemaju pozitivno mišljenje o vezama koje se brzo "sklapaju" na odmoru, drugi žude za onih nekoliko dana provedenih na moru tražeći avanturu

Zna se tko voli ljetne avanture
Zna se tko voli ljetne avanture (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Bik

,

horoskop

,

Ovan

,

ljubavni horoskop

,

znakovi horoskopa

,

ljetne avanture

Ljeto je u punom mahu, a odlazak na more za slobodne osobe nudi potencijalne ljubavne avanture. Naravno, neki su skloniji tome, a to se naročito odnosi na ova tri znaka horoskopa.

Ovan - kad se radi o udvaranju, Ovan je izravan i agresivan. Nemojte ga pitati za dopuštenje, ako ga želite poljubiti - samo ga poljubite kad uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačnije osobe na planetu. Slobodno mu se možete suprotstaviti. Njima su rasprave kao afrodizijak. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca i bit će kasno vratiti se na ležeran odnos.

Lav - ako želite osvojiti Lava, to će biti teška borba. Stoga vam odmah savjetujemo da odustanete. Ta osoba je već uveliko zaboravila da je spavala s vama, a poruke koje im šaljete za nastavak druženja, neće niti otvoriti.

Ribe - vole zavoditi i nikada u to ne uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tada je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka djevojka za jednu večer osjeća kao da je jedna i jedina. To je samo taktika riba, kako bi svoje partnere bolje opustile i pripremile za avanturu.

02.08.2016. 15:20:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh