« Horoskop
objavljeno prije 7 godina
O, DA!

Znakovi horoskopa koji su najbolji u seksu

Znakovi horoskopa koji bude strast, zrače velikom ljubavnom energijom, rasplamsavaju vatru i ostavljaju sjajan dojam tijekom seksa

S kojim znakovima treba završiti u krevetu
S kojim znakovima treba završiti u krevetu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Vaga

,

seks

,

horoskop

,

Lav

,

Škorpion

,

seksualni horoskop

,

znakovi horoskopa

Horoskop će vam reći puno stvari o budućem partneru, a među njima je i ona gotovo najvažnija - kakav je u krevetu. Stoga, ako vas zanima tko je najbolji ljubavnik... pročitajte!

Lista sadrži četiri znaka, a vjerojatno niste očekivali na prvom mjestu znak koji ga je zauzeo, pa da krenemo:

4. Škorpion - njihova tajanstvena priroda je vrlo privlačna, no tek toliko da znate: svoje će stvarne želje u seksu podijeliti samo s osobama koje su im vrlo bliske. Treba imati na umu da je ovo vodeni znak, iako su vatreni u krevetu... pa pazite što radite s njima.

3. Ribe - tolika emotivnost jednostavno mora imati neko mjesto na kojem se može odlično iskoristiti, a to je, očito - krevet. Mašta im radi sto na sat i trude se aktivirati sva čula, kako svoja, tako i partnerova koji ipak mora biti proaktivan jer se ne osjećaju sjajno kad imaju potpunu kontrolu.

2. Lav - oni uvijek žele biti u centru pažnje, pa se to preslikava i u krevetu gdje su dominantni, ali na onaj najbolji mogući način: kad dobro prouče vaše tijelo, možete očekivati orgazam ali baš svaki put.

1. Vaga - da, Vage su prve, vjerovali vi to ili ne, jer su izuzetno strastvene u krevetu, a njihova želja za perfekcijom i ljepotom seks pretvara u stvarno zanimljiv i poželjan događaj.

27.05.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh