« Horoskop
objavljeno prije 9 godina
OPA :)

Znakovi horoskopa koji su najbolji u krevetu

Znakovi horoskopa razlikuju se u svim aspektima života, pa tako i u pristupu krevetnim (i izvankrevetnim) aktivnostima - nije loše znati unaprijed tko je kakav :)

Tko je najbolji u krevetu
Tko je najbolji u krevetu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

,

seksi horoskop

Ovan je vatren i izravan, maštarije će vam servirati na tanjuru, a kako vole odmah prijeći s riječi na djela, mogli bi se lako naći u nebranom grožđu ako vam je predigra važna. Sve u svemu, brzaju, brzaju ...

Bik je, s druge strane, hedonist u svemu, a naročito u seksu u kojem uživa kao u dobroj večeri - sve polako i temeljito, pa po redu, prvo duga predigra, pa onda još duži seks, pa onda opet maženje .... raj za romantičare.

Blizanci će sigurno upotrijebiti apsolutno sve svoje moći kako bi vas skinuli, a laskanje će se nastaviti i nakon što ste goli. Bujna mašta im je glavni forte, tako da je seks preko telefona sigurna oklada za njih.

Rak je emotivan iznad svega, tako da od njih možete očekivan topao i lijep seks, a naročito nježan. Ako je to ono što tražite u seksu, ne trebate tražiti dalje od Raka.

Lav je strastven u svemu, pa tako i u krevetu gdje će se uvijek potruditi napraviti pravi pravcati vatromet. Seksa s Lavom ćete se uvijek sjećati, to ne brinite, no ako vam smeta što vaše zadovoljstvo nikad nije na prvom mjestu ... potražite drugo rješenje.

Djevica je oprezna i stidljiva samo u javnosti, no kad završite u krevetu s pripadnikom ovog znaka, iznenadit ćete se količinom požude i strasti koja će provaliti iz nje. Mira s njima nema nikad ...

Vaga i seksu pristupa s umjetničkim aspiracijama, tako da će atmosfera biti apsolutno savršena, bez i jedne greške, a kako vole laganu glazbu, erotsko donje rublje i eterična ulja, jednostavno će vas ošamutiti.

Škorpion ima uvjerljivo najjači libido od svih znakova horoskopa, a kako je razuzdan, vatren i magnetski privlačan, radi se savršenom ljubavniku koji će zadovoljiti i sebe i partnera. Mali je problem što od drugih obično traže samo to - seks.

Strijelac je lovac bez premca u zodijaku, vještina zavođenja mu je visoko na listi prioriteta i uvijek radi na tome da bude još bolja, a ono što je sjajno u cijeloj priči jest činjenica da će vas zavoditi i nakon što ste već dvadeset godina zajedno.

Jarac je, baš kao i Djevica, suzdržan i hladan u životu, no u krevetu se aktivira vulkan strasti koji inače jako dobro skriva od svijeta. Jest da ćete se načekati dok on/a odluči krenuti u tom smjeru, no isplatit će se.

Vodenjak je osoba s kojom se isplati eksperimentirati u seksu, jer uvijek razmišlja o novim načinima na koje će partnera, a i sebe, dovesti do vrhunca. Kako je izuzetno spretan u tome, sigurno vam neće biti dosadno u krevetu s pripadnikom ovog znaka.

Ribe su osjećajne i meke, emocionalna strana seksa uvijek im je ispred samog čina, iako vole uživati u pažnji koju dobivaju od partnera u krevetu. Malo su pasivne, pa od njih ne možete očekivati neke inicijative. 

13.05.2015. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh