« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MMM

Znakovi horoskopa koji se najbolje ljube

Kako prepoznati horoskopski znak po poljupcu? Ništa lakše, pročitajte članak pa kad prvi put u mraku dobijete poljubac, znat ćete odmah čiji je

Tko je bolji, Lav ili Škorpion? :)
Tko je bolji, Lav ili Škorpion? :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

zodijak

,

znakovi horoskopa

Ovan se ljubi snažni i energično, takav ćete poljubac sigurno zapamtiti jer mu je to veliki užitak i sigurno će napaliti partnera. 

Bik voli čvrste, no istovremeno senzualne i polagane poljupce, prije kojih treba biti maženja i grljenja.

Blizanci svoju prirodu najbolje pokazuju u poljupcu koji nikad nije isti, no svaki put ćete ga pamtiti jer im ljubljenje stvarno ide.

Rak se obožava ljubiti pa to gotovo uvijek i inicira, no unatoč korektnoj izvedbi to nisu poljupci koji se dugo pamte.

Lav jednostavno obara strasnim i toplim poljupcima, može se reći da je među horoskopskim znacima na samom vrhu po majstorstvu.

Djevica se ljubi pažljivo i osjećajno, gotovo savršeno, još kad bi uspjeli dodati malo više strasti, bili bi prvi bez konkurencije.

Vaga će uvijek nastojati udovoljiti partneru, no očekuje isto zauzvrat, pa je uz malo vašeg truda svaki poljubac s Vagom jedinstven i čaroban.

Škorpion svu svoju strast unosi u poljubac koji će vam uzdrmati svaku stanicu u tijelu i odmah vas natjerati da poželite još, i više od toga ...

Strijelac uvijek želi više, tako da ljubljenje s njima traje li ga traje ... nezasitni su i znaju se dobro ljubiti.

Jarac ne daje poljupce olako, no vrijedi se potruditi jer takav profinjen i elegantan poljubac bi svatko trebao probati barem jednom u životu.

Vodenjak voli izazove, pa se morate malo igrati mačke i miša kako bi dobili neki od njihovih neobičnih i iznenadnih poljubaca

Ribe se ljube pažljivo, nježno i osjećajno, no od poljupca neće biti ništa ako ne mirišete lijepo, to je ono što one traže

13.06.2014. 15:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh