« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Znakovi horoskopa koji - ogovaraju

Horoskop zna o kome se se radi, pa nije loše pročitati koji su to znakovi koji će o vama pričati čim se dignete i otiđete

Zanima vas?
Zanima vas? (Arhiva)
Više o

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Škorpion

Horoskop je prilično dobro potkovan kad su u pitanju ljudi koji vole ogovarati druge - takvu stvar jednostavno znaju o kome se radi, pa nije loše pročitati koji su to znakovi koji će o vama pričati čim se dignete i otiđete...

Blizanci

Blizanci vole brbljati i vole ubaciti neke sočne detalje u svaki razgovor. Nije riječ o tome da imaju loše namjere nego često razgovaraju s drugima tako da nenamjerno ubace takve detalje. Blizanci se vrlo lako uzbude pa stoga lako podijele neke povjerljive informacije. Od osoba rođenih u ovom znaku možete očekivati da će lako podijeliti tajne s drugima.

Lav

Lav je željan pažnje i napravit će sve da se uklopi pa uvijek želi znati sve tajne i detalje, prenosi MSN. Osobe rođene u ovom znaku prikupit će sve informacije, a potom će ih podijeliti s drugima.

 

Škorpion

Škorpioni su po prirodi znatiželjne osobe pa se često miješaju u tuđe poslove. Često ispituju druge i pokušavaju otkriti neke tajne. Osobe rođene u ovom znaku vole znati sve detalje o ljubavnom životu svojih prijatelja, o čemu će kasnije obavijestiti i druge. Škorpioni će ponekad čuvati tajne, pa će osobe koje su saznale neki trač isti rado podijeliti sa znatiželjnim Škorpionima.

18.06.2021. 20:51:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    18.06.2021. 22:03
    škorpije hehe
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh