« Horoskop
objavljeno prije 9 godina
ŠMRC

Znakovi horoskopa koji najviše pate nakon prekida

Znakovi horoskopa imaju različit pristup prekidu veze, žalovanju za bivšim partnerom i vremenu koje je potrebno da se uđe u novu vezu

Kako prekid podnosi Rak, a kako Ribe
Kako prekid podnosi Rak, a kako Ribe (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

prekid veze

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan će patiti duže nego što će pokazati, jer će se potruditi da izgledaju kao da im nije stalo i da ne osjećaju bol. U stvarnosti, pate jako i dugo, povlače se u sebe i ne pokazuju osjećaje nikome osim najbližim ljudima. Naravno, nakon što prođe kratko vrijeme, idu dalje.

Bik je ljubitelj dugih veza i mira, tako da je prekid nešto o čemu će vrlo dugo i temeljito promisliti, trudeći se da iskoriste i najmanju sitnicu koja može spasiti vezu. No, ako dođe do prekida, u novu će vezu ući vrlo brzo.

Blizanci najmanje pate nakon prekida, jer iako svima govore da im je teško, zapravo su sretni što su se riješili problema i mogu nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo - što je razlog zašto ih se smatra nepouzdanim.

Rak je najsretniji u dugoj vezi, pa će zbog prekida žaliti najduže i najiskrenije, jer u tim trenucima se stvarno raspao i njegov život. Nova simpatija trebat će priličnu količinu vremena da ga nagovori na novu vezu.

Lav će teško pokazati osjećaje pa nećete znati što ga je povrijedilo i koliko, jer će to njemu značiti manjak samopoštovanja. Njemu je najteže izliječiti taštinu, pa će vrlo vjerojatno prvi ostaviti partnera kad shvate da se približava kraj.

Djevica nije jako emotivna, ali teško podnose prekide jer se čvrsto vežu za ljude i raskid veze im izgleda kao da je došao kraj svijeta - oni to doživljavaju kao osobni neuspjeh. No, zato će brzo krenuti dalje.

Vaga obožava harmoničan odnos bez svađa pa će sama prekinuti vezu kad vidi da se stvari ne mogu držati pod kontrolom. Uživanje im je forte u životu, pa tako ljubavni odnos bez toga nema smisla. Nakon prekida će vrlo brzo početi flertati i naći novu ljubav.

Škorpion prekid doživljava kao osobni neuspjeh i tragediju, no krivac je uvijek partner, nikad on sam, što će zaključiti nakon duge analize. Pravit će se kao da se ništa nije dogodilo, no oporavit će se vrlo teško, a neki i nikada.

Strijelac naizgled pada u tešku depresiju, no zapravo vrlo lako i brzo preboli svaki prekid veze, ma koliko ona trajala jer je njima na prvom mjestu vlastita sreća, a partner je puno niže na listi prioriteta. Zato im i nije problem ući brzo u novu vezu.

Jarac teško nalazi partnera, pa će napraviti apsolutno sve što je u njegovoj moći da veza opstane. No, ako ipak dođe do prekida, neće tražiti pomoć prijatelja nego će tugu rješavati sam, a kad se oporavi, bit će stvarno spreman za nastavak života. 

Vodenjak će analizirati propast svoje veze prilično dugo, no na kraju će biti najrealniji od svih znakova - priznat će svaki detalj svoje krivice sam sebi i krenuti dalje u život osokoljen novim spoznajama. 

Ribe kraj ljubavi doživljavaju kao pravu tragediju, pa im treba jako puno vremena da se prilagode na činjenicu da su same. Nakon toga se plače na ramenu bliskog prijatelja, što će trajati mjesecima ...

16.05.2015. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh