« Horoskop
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Znakovi horoskopa koji najviše lažu

Iako će neki biti vrlo tužni što vide svoj znak u tekstu i tvrditi da je to laž, znalci horoskopa složili su se da su tri znaka najgora po tom pitanju

Tko laže bez da trepne okom
Tko laže bez da trepne okom (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

laži

,

horoskop

,

Blizanci

,

laganje

,

Lav

,

znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa imaju različite karakteristike prema kojima ih lako možemo raspoznati, a među njima postoji i jedna prilično nezgodna - sklonost laganju koja je najizraženija kod sljedeća tri znaka ...

Blizanci su ionako najveći šarlatani zodijaka, a laži su im najnormalnija stvar na svijetu, toliko da vrlo često zaborave kome su što ispričali pa ih je prilično lako uloviti u laži. No, ako mislite da će ih to posramiti, varate se - u trenutku kad ih otkrijete obasut će vas novom lavinom laži kojima će pokušati opravdati one prethodne. 

Pričljivi, elokventni i spretni, u trenu će uvjeriti svakoga da je nebo zeleno, a trava plava, tako da morate jako paziti kad im poklanjate svoje povjerenje (tajne nemojte ni u kom slučaju).

Lav jednostavno mora biti u centru pažnje, pa će napraviti sve da bude tamo, a ako to uključuje besramno laganje - nema problema. Izmislit će što god treba kako bi ispao veći u vašim očima, a uz to što je brbljav skoro kao i Blizanci, časkom će vas natjerati da se osjećate krivi za nešto što niste ni napravili.

Ribe jesu povučene, eklektične i emotivne, no ujedno su i spretni lažovi kojima je prilično teško ući u trag. Naime, one i tako žive u svom izmaštanom svijetu, pa će sve priče koje vam ispričaju doći upravo iz tog svijeta, koji one vrlo često ne razlikuju od stvarnog. Što je još gore, u 99 posto onoga što vam kažu (a nije istina), duboko vjeruju i same.

18.05.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh