« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO

Znakovi horoskopa koji daju najbolje žene za brak

Horoskop daje odgovore na mnoga pitanja, a ako ste muškarac koji traži ženu za brak, evo što će vam reći zvijezde

Tražite ženu? Evo na što morate paziti
Tražite ženu? Evo na što morate paziti (Arhiva)
Više o

Rak

,

horoskop

,

Lav

,

Jarac

,

znakovi horoskopa

,

žene za brak

Horoskop je odličan način za traženje supruge, tvrde astrolozi, pa da vidimo koja su tri znaka horoskopa odabrali kao najbolje u potrazi za ženom vašeg života.

Rak - osjećajna žena koja istinski voli i trudi se da njenom muškarcu nikad ništa ne nedostaje. Njima je važno da su svi oko njih sretni i žele ispuniti dan lijepim stvarima. Mali problem je sklonost dramatiziranju, no kako nitko nije savršen, nije ni Račica - ne možete biti tako dobra majka i supruga bez malih mana.

Lav - neustrašiva i sposobna žena koja traži jednako tako nabrijanog partnera za podršku, no voli na način koji jednostavno obara s nogu. Osjećaji su uvijek iskreni i vrlo izravno izraženi, bori se za svoju djecu beskompromisno, a partner je treba obasipati pažnju - uzvratit će na sve moguće načine.

Jarac - jednostavno nesalomljiva žena koja nikad, ali baš nikad ne odustaje. Ljubav je iskrena i snažna, tako da možete biti sigurni da vas nikad neće ostaviti ako ćete joj iskazivati dovoljno poštovanja. Ne živi u svijetu mašte, prizemljena je i odlučna da uspije u svemu čega se poduhvatite kao obitelj.

21.06.2015. 15:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh