« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Znakovi horoskopa koje prati sreća

Znakovi horoskopa dobar su pokazatelj koga zapravo voli i prati sreća, pa evo pet onih kojima sve ide u životu bolje nego što bi trebalo ići

Ovi znakovi su sretni u svemu!
Ovi znakovi su sretni u svemu! (Arhiva)
Više o

sreća

,

horoskop

Horoskop dobro zna koji su to znakovi koji imaju, kako se kaže, više sreće nego pametni, pa evo 5 znakova nad kojima je uvijek sretna zvijezda.

Ovan - Ovnove uvijek prati sreća, bez obzira o kojoj je situaciji riječ. Znaju odabrati pravi listić kad igraju igre na sreću, a imaju sreće i u kockanju. Međutim, njihov uspjeh ovisi o njihovoj strasti prema igri, a ne o interesu za novac. Osim toga, kada naiđu na neke poteškoće, Ovnovi uvijek imaju bliske osobe koje su im spremne pomoći. Kada im nešto ne ide po planu, to ih ne obeshrabruje jer znaju da će sljedeći put imati više sreće.

Bik - sreća prati Bikove i često ih nagrađuje, ali Bikovi to ne primjećuju uvijek. Bik često nailazi na ponude koje bi se mogle isplatiti, a ako ih pametno iskoriste, mogli bi dobiti velike nagrade, piše Fabiosa. Svi se dobro osjećamo kada nam se nekad posreći u životu, no nemojte zaboraviti da uspjeh najčešće ovisi o vama i vašim djelima. Ako ništa ne radite, nećete ništa ni dobiti pa se nemojte samo oslanjati na zvijezde nego počnite raditi na ostvarenju svojih ciljeva.

Ribe - Ribe imaju sreću u svakodnevnom životu. Ako ste rođeni u znaku Ribe i mislite da nemate sreće, strpite se jer vas čeka ugodno iznenađenje. No, kod Riba nije sve tako jednostavno. Ako ih sreća prati u jednom polju, sretne okolnosti mogle bi izostati na nekom drugom polju. No, Ribe se ne boje novih izazova.

Škorpion

Čini se da su Škorpioni uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme te da uvijek dobiju ono što žele. Često ih prate sretne okolnosti, ali nisu ljuti ako ih sreća nekad napusti jer znaju da će se i to brzo promijeniti. Škorpioni se ne plaše riskirati jer znaju da je sreća na njihovoj strani.

Lav - lavovi vole slavu, novac i poštovanje te rijetko nailaze na neke prepreke dok pokušavaju ispuniti svoje ciljeve. Lavovi često riskiraju i čine sve što treba kako bi ostvarili svoje ciljeve. Osim toga, Lavovi su okruženi brojnim pouzdanim ljudima i stoga uvijek imaju podršku, što ih motivira u ostvarenju svojih želja.

05.02.2021. 15:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    05.02.2021. 17:40
    malo morgen
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh