« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Znakovi horoskopa koje nije lako zadržati u vezi

Neki od znakova toliko su seksipilni da predstavljaju pravi magnet za suprotni spol, što ih posljedično dovodi u iskušenje da isprobaju zabranjeno voće... a mnogi to i naprave

Ovi će vam znakovi slomiti srce
Ovi će vam znakovi slomiti srce (Arhiva)
Više o

ljubav

,

horoskop

,

Blizanci

,

veza

,

prekid

,

Ovan

,

Škorpion

,

znakovi horoskopa

Horoskop će vam dati pregršt informacija o tome kako se neki znakovi ponašaju u raznim životnim situacijama, a jedna od najzanimljivijih je - lojalnost ilitiga vjernost.

Naime, neki od znakova toliko su seksipilni da predstavljaju pravi magnet za suprotni spol, što ih posljedično dovodi u iskušenje da isprobaju zabranjeno voće... a mnogi to i naprave.

Stoga, evo tri znaka čiju ljubav je najteže zadržati:

Ovan - ovaj strastveni znak i inače nema baš neku reputaciju vjernosti, iako postoje pripadnici znaka koji su obiteljski ljudi. Njihova seksualna energija toliko je snažna da vam se čini da je možete opipati... pa nije ni čudo da su često na iskušenjima.

Blizanci - najskloniji zavođenju od svih znaova, a pritom si ne mogu pomoći ni uz najbolju volju jer su privlačni i karizmatični. Naravno, zreliji pripadnici ovoga znaka nikad neće otići dalje od očijukanja, ali nezrelih je jako puno...

Škorpion - lojalnost im je inače jača strana, ali kad je seks u pitanju tu ne poštuju nikakva pravila osim poštovanja - čim osjete da ga ne dobivaju dovoljno od partnera, idu dalje. 

26.10.2018. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh