« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
ZANIMLJIVO :)

Znakovi horoskopa - kakve su supruge

Znakovi horoskopa drugačije doživljavaju brak, naročito ženski dio, pa evo kako to izgleda kad se detaljno analiziraju njihove navike

Kao na brak gledaju znakovi horoskopa
Kao na brak gledaju znakovi horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

žene

,

Rak

,

brak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - uvijek će podupirati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspješnog muškarca. Ona je puna energije i organizirana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njezina nepredvidivost zadržava interes partnera. Problem se javlja ako nije zadovoljena - emotivno i fizički. Tada postaje frustrirana i inatljiva.

Bik - doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Njezin se muž može ponositi takvom ženom. Probleme će mu raditi ako se po njezinim mjerilima ne ponaša racionalno, ona teži financijskoj sigurnosti i važno joj je da se njezine pametne savjete sluša. Redovit seksualan život važan je, a ako ne dobiva dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona nevjeri. Voli zajedničke projekte i timski rad.

Blizanci -buntovne i svojeglave prije braka, a s pravim partnerom sklone su se prilagoditi i to ublažiti. Ipak, i tada one zadržavaju svoju jedinstvenost - nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život, veze sa širom obitelji... Potreban joj je muškarac s puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji joj samo sliči na obavezu. Zahtjevna je, no sve što traži spremna je i sama uzvratiti.

Rak - pravo je oličenje ženstvenosti - puna ljubavi, nježnosti i odanosti. Ona želi toplu obitelj, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga. Ako to dobiva, ona je najbolja i najvjernija žena na svijetu. No, ako njezin partner ne brine o financijskoj sigurnosti obitelji ili je emotivno zanemaruje, prestaje ga poštovati i postaje osvetoljubiva. Ako on ni na to ne reagira, može mu zagorčati život i posve zadominirati odnosom.

Lav - uvijek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudit će se da nitko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, a spremna se je i žrtvovati za to. Seks joj nije visoko na ljestvici prioriteta, dovoljno je da zna da je poželjna. Divi li se i poštuje li supruga, vrlo je odana i vjerna te ga potiče da zajedno postanu još bolji. Ako se njezina ljubav izgubi, često je nevjerna i iskorištava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se djeci.

Djevica - vrlo je analitična i praktična, ali u braku vrlo osjećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, netko tko ga razumije i s kime se može zabavljati. Važno joj da sve ima "pod kontrolom", pa stoga želi i odgovornog muža koji će se konzultirati s njom. Ako joj se suprug zamjeri, sklona je hladnoći i pasivnog agresiji. Od svih znakova, ova žena ima najveću sklonost "ucijene seksom" - čak i ako ga ona želi, odbijat će ga kako bi kaznila supruga.

Vaga - privlačna i ženstvena, a njezin je suprug nerijetko vrlo slab na njezin šarm. Mogli bismo reći da manipulira njime, no ona to ne radi u zloj namjeri. U braku teži harmoniji. Uživat će u kućnanskim zadacima poput kuhanja i pospremanja, no postat će mrzovoljna čim primijeti da se to ne cijeni dovoljno. Od supruga očekuje da ju mazi i pazi, a spremna mu je isto uzvratiti. Želi redovit seks, no često joj je libido manji nego onaj od supruga - ona svoju energiju potroši na razna druženja i obaveze.

Škorpion -  ozbiljno doživljava brak - u njega neće ući ako nije posve sigurna da je partner baš onaj pravi za nju. Napravit će sve da bi usrećila obitelj, a s druge strane imate će i puno zahtjeva od muža - očekuje njegovo obožavanje. Ljubomorna je i posesivna, no samo dok joj je stalo, ako posumnja da je izgubila njegov interes proradit će ponos, pa može zanemariti svoju ljubav i otići. Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekog za pustolovine, putovanja, izlaske, vatrene noći...

Strijelac - u ljubavi je strastvena, sponatana, pa čak i zahtijeva previše - no to se smiruje čim uđe u brak. Ona je mudra i racionalna životna partnerica koja ne puca pod pritiskom i netko je koga biste uvijek željeli kraj sebe za potporu i rješavanje problema. Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je suradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podnijeti monotoniju u krevetu i s te strane želi supruga koji će se truditi u seksu i održavanju strasti. Djeca su joj vrlo važna i ponekad im se zna previše posvetiti, pa zanemariti supružnika, pišu 24sata.hr.

Jarac - ima tradicionalne stavove, a čega se god primi željet će biti najbolja, pa život s njom može ponekad izgledati kao natjecanje u kojem treba zadovoljiti stroge kriterije. Ne voli nepridvidive situacije i želi kontrolirati sve što može ugroziti financijsku sigurnost. Seks joj je iznimno važan, libido joj je velik i odbijanje loše djeluje na njezin ego. U ljutnji je rezervirana, hladna i proračunata. Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osjećala sigurno. U odgoju djece je pravi učitelj za život.

Vodenjak - zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj mjeri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer cijeni slobodu, no ako u njega uđe znači da zaista želi to za cijeli život. Otvorena je s osjećajima i potreban joj je partner koji ima vlastite interese kako bi zadržao njezin, a najveći joj je strah pasivan suprug koji će ju ljubavlju i pažnjom zatvoriti u zlatan kavez. Kao roditelj je nekonvecionalna i puna ljubavi, pravi prijatelj djetetu.

Ribe - idealan "materijal" za brak - u ljubavi su spremne ispuniti svaku želju svog partnera, a posvetit će se stvaranju toplog doma i obitelji. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život, a iako može izgledati kao da ih on vodi, energija i ideja Ribe su to što sve pokreće. Cijene romantiku al ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari - povlačit će se u sebe i njihova će ljubav postupno umirati, a one misliti kako su pogriješile. Za djecu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi

26.03.2016. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh