« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
HE HE

Znakovi horoskopa i nedostatak seksa

Znakovi horoskopa različito reagiraju na nedostatak seksa - nekima je svejedno, drugi će se potruditi da ga bude, a treći su ludi bez njega

Neki će potražiti najbolju zamjenu
Neki će potražiti najbolju zamjenu (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

seks

,

Bik

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

,

nedostatak seksa

Ovan - nezasitnim ovisnicma o seksu ni najkraće razdoblje apstinencije nije prihvatljiva mogućnost. Za početak se tješe pornićima i literaturom, no onda tek polude i postaju živčani i goropadni.

Bik - pohotni do bola, no to vrlo uspješno kontroliraju i skrivaju. Strastveni ljubavnicima treba malo duže da se zapale, ali onda su nezaustavljivi. No, ako je dugo bez seksa, i njegova će samokontrola popustiti i sve će izbiti na vidjelo. A kad Bik poludi, bolje se maknuti s puta.

Blizanci - zaigrani i radoznali, vole seks i mijenjanje partnera čim se zasite u nekoj vezi. Za njih je seks važan oblik druženja, pa kad nema seksa osjećaju se dezorijentirano i ne mogu se usredotočiti na normalne dnevne obaveze. Pokušat će što brže naći novog partnera, služeći se svim mogućim trikovima. 

Rak - mogu dugo apstinirati, iako su vrlo erotične osobe, jer nemaju snažnu potrebu za seksom, pa će tako radije biti sami nego ući u vezu samo zbog seksa. Rakovima je jednako važno da osjećaju nešto prema partneru kao i sam seks, tako da jedno bez drugoga ne ide. No, predugo čekanje otjerat će ih u depresiju.

Lav - starim pohotnicima seks je na pameti cijeli dan i potpuno uživaju u njemu. No, njima je seks i potvrda vlastite vrijednosti, pa se hvale na sva usta i pokazuju sa što više partnera. Zato će uspješno prikrivati nedostatak seksa i neće se na njima primjećivati da su, zapravo, prilično zagorjeli.

Djevica - samo naizgled hladne, a u seksu su prilično nezasitne. Kako zapravo žele nježnost i maženje, apstinencija im pada vrlo teško i postaju čangrizavi, neugodni i fitilj im se skraćuje, tako da su vrlo neugodni za okolinu. Seks im je puno važniji od emotivne bliskosti.

Vaga - samoća im je najgora stvar na svijetu, jer su pravi ovisnici o ljubavi koji često brkaju seks i ljubav. Zato im je vrlo teško apstinirati i pomiriti se s trenutnim stanjem, tako da nije rijetkost da se odaju promiskuitetu kako bi zadovoljili svoji potrebe.

Škorpion - pate od sindroma prenaglašenog seksa, uvijek spremni za novi okršaj među plahtama. Ako seksa nema, gube samokontrolu i postaju totalno opsjednuti seksom, kao i napasni i nametljivi prema suprotnom spolu. Ako ništa drugo ne pomogne, posegnut će za društvom prostitutki oba spola.

Strijelac - vole seks u svim mogućim varijantama, no nisu ovisni, pa im je jednako normalno imaju li seksa il ne. Apstinenciju podnose odlično jer seksualnu energiju mogu lako izbaciti zabavom i sportom. Štoviše, u sušnom će periodu to javno i priznati i raditi šale na svoj račun. 

Jarac - jesu strastveni i požudni, no također imaju samokontrolu kao niti jedan znak horoskopa. Nisu ovisni o seksu, biraju partnere prilično pomno, pa svoju seksualnu glad mogu staviti sa strane i utažiti je kad nađu partnera koji im potpuno odgovara.

Vodenjak - nisu ovisni ni o čemu, pa tako ni o seksu. Ako ga nema, zabavljat će se s prijateljima ili na neki samo njima svojstven način i čekati da se seks dogodi. Apstinirati mogu dugo bez ikakvih promjena u ponašanju, a potencijalnim će partnerima pristupati mirno i spokojno.

Ribe - često su žrtve svojih osjećaja koji utječu na seksualne aktivnosti. Njima je seks isto što i ljubav i uvijek su zaljubljeni u osobu s kojom se seksaju. Imaju stalnu potrebu biti voljene, pa kad seksa nema, počinje panična potraga za pravim partnerom. U tim okolnostima prilično nasilno osvajaju drugi spol.

03.10.2015. 15:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh