« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE

Znakovi horoskopa i loše raspoloženje

Svaki znak horoskopa ima svoje specifično ponašanje kad nije dobre volje, tako da i neznanca možete odmah procijeniti samo po ponašanju u takvim situacijama

Kako se znakovi horoskopa nose s loših raspoloženjem
Kako se znakovi horoskopa nose s loših raspoloženjem (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

loše raspoloženje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan -  ionako impulzivan i eksplozivan, kad je loše volje postaje još zahtjevniji i sklon je rizicima koji su van pameti. Ako ikako možete, ne dozvolite mu da radi bilo što važno dok se ne smiri.

Bik -  ne može se lako prepoznati kad je Bik loše volje, jer je samo još ljeniji, svojeglavii i tvrdoglaviji, treba ga pustiti na miru da to riješi sam sa sobom. 

Blizanci - vrckavi i rasuti na sve strane i inače, a kad su loše volje postaju samo još luđi, tako da nemojte ni pokušavati dati neke savjete, nema teorije da vas poslušaju.

Rak - osjetljiv je do bola i u normalnom stanju, kad je loše volje povlači se u svoju kućicu kao rak samac i izolira se od svijeta, postaje naročito emocionalan i treba izbjegavati bilo kakve razgovore.

Lav - ekstrovertirani Lav u lošem raspoloženju postaje još arogantniji nego inače, glumi nepristupačnu osobu i očekuje da ga svi maze i paze. Recept za uspjeh je par toplih riječi i zagrljaj, isti čas se topi i postaje umiljata maca.

Djevica - jako lako ćete prepoznati kad je loše volje, jer se njezino kritiziranje diže na n-tu potenciju i postaje potpuno neizdrživa, a pripazite da je ne izazovete, jer će vam reći apsolutno sve što misli o vama ... a to sigurno ne želite.

Vaga - manipulacija im je i inače zaštitni znak, a u lošem raspoloženju žele kontrolirati sve, i Sunce i Mjesec po mogućnosti.  

Škorpion - težak je u normalnom stanju, kad je loše volje sve njegove loše strane postaju još gore, pa izbjegavajte bilo kakve nesuglasice sa Škorpionom kojem ne ide sve po planu, mogao bi vas zdrobiti.

Strijelac - jedino što je dobro kod ovog znaka jest činjenica da nisu zločesti čak i kad su izuzetno loše raspoloženi, samo postaju još nepouzdaniji i skloniji prepirkama i argumentacijama do bola.

Jarac - loše raspoloženje ovog znaka lako je prepoznati jer slijedi poplava negativnosti i pesimizma kakvu vjerojatno ni Ribe nisu u stanju proizvesti.

Vodenjak - samo žele biti sami sa sobom i svojim sumanutim, destruktivnim misima i iracionalnim idejama, pa je dobro pokušati ih razvedriti na bilo koji način kako ne bi došlo do većih problema.

Ribe - samodestrukcija i samosažaljenje izbija iz njih kao znoj na ljetnom suncu kad su loše volje, a proces izlaska je dug i osjetljiv jer stalno stvaraju nove začarane krugove zahtjevnosti i negativnih emocija.

02.07.2016. 15:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh