« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Znakovi horoskopa i inteligencija

Horoskop je najbolji način da sami sebi objasnite zašto je netko različit od vas, no ujedno i zašto ste vi na neki način posebni i drugačiji od drugih

Kakvu inteligenciju imaju koji znakovi horoskopa?
Kakvu inteligenciju imaju koji znakovi horoskopa? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

inteligencija

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

zemljani znakovi

,

zračni znakovi

,

vatreni znakovi

,

vodeni znakovi

Horoskop će vam precizno objasniti koji je znak u čemu dobar, a danas ćemo se pozabaviti inteligencijom i njenim raznovrsnim sastavnicama.

Vatreni znakovi - OvanLav Strijelac imaju najveću životnu snagu, a kod njih to ide ovako: Ovan istražuje svoje i tuđe granice, Lav jednostavno mora biti vođa, dok Strijelac ne poznaje granice svojom individualnom vatrenošću.

Vodeni znakovi RakŠkorpion Ribe najjači su u emocionalnoj inteligenciji, podijelivši se na sljedeći način: Rak brižno vodi računa o obitelji i prijateljima, Škorpion mora doći do biti svake situacije bez obzira na cijenu, dok Ribe vole sve ljude, bez obzira kakvi su.

Zemljani znakovi BikDjevica Jarac najsposobniji su stvoriti ugodan život pun materijalnih dobara, i to na sljedeći nain: Bik radi kao... konj, a i ljubazan je, Djevice se savršeno organiziraju i tako stječu bogatstvo, dok Jarci uspijevaju zato što apsolutno sve drže pod svojom kontrolom.

Zračni znakovi - Blizanci,  Vaga i Vodenjak smatraju se najpametnijim znakovima horoskopa, a podjela je sljedeća: Blizanci imaju briljantan um po svim pokazateljima, Vaga je u odnosima s ljudima bez premca, dok Vodenjak može svojim umom znanstvenika promatrati svijet na potpuno drugačiji način od svih ostalih. 

A koji ste vi znak?

 

18.03.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh