« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
DRAGA ...

Znakovi horoskopa i duljina veze

Koji će od znakova horoskopa ostati najdulje u vezi, a kojima će biti dovoljna i najmanja isprika da daju petama vjetra što brže mogu

Kome veze idu dobro, a kome loše
Kome veze idu dobro, a kome loše (Dreamstime)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

veze

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan se zaljubljuje snažno i vrlo brzo, veže se i zatim bježi od svojih odluka, ponovno procjenjujući jesu li ispravne ili ne. Tek strastvena veza može zadržati Ovna.

Bik je vjeran, kako bi se reklo, kao pas. Kad odluče da je netko za njih, vežu se i ostaju s tom osobom do kraja života, bez obzira u kakve nevolje putem upadali. Jedini razlog koji ih može natjerati na novu vezu je nedostatak seksa.

Blizanci su vjerni, iako ih prati drugačija fama, no uvijek su spremni testirati toleranciju partnera, što nerijetko dovodi do toga da ostaju sami. Jedini način na koji to možete spriječiti jest da Blizanca učinite ljubomornim - jest teško, ali ne i neizvedivo.

Rak najviše voli predati se potpuno jednoj osobi bez puno kompliciranja, igrica i natezanja. No, kako su prilično ljubomorni što može biti naporno, ali dobra strana svega jest da u njihovu vjernost možete biti sigurni.

Lav se ne zaljubljuje lako, pažljivo procjenjuje situaciju i voli igrice i zavođenje, no kad jednom bude siguran, slijedi vulkan strasti koji, nažalost, traje godinu ili dvije, a kad se ugasi, Lavovi idu dalje.

Djevica voli brza udvaranja s malo seksa, štoviše, seks prije braka Djevicama nije baš napet, a niti poslije, ako ćemo iskreno. Njih zanima sigurnost, materijalna dobit i ugled, tako da su spremne ostati u braku bez ljubavi i seksa i žmiriti na partnerove nevjere.

Vaga je izuzetno vjeran znak, pa su im i veze jako duge jer su zasnovane na povjerenju i prijateljstvu. Veze im uništava nevjera i nesigurnost, a zadržati je možete s puno pažnje i dobrog seksa.

Škorpion je možda i najvjerniji znak horoskopa, bez obzira na lošu reputaciju, i to unatoč velikoj konkurenciji koju njihov partner ima zbog karizme i privlačnosti. Upravo iz tog razloga ne ostaju dugo u vezama - partneri teško izdrže pritisak.

Strijelac ima velikih problema s vjernošću jer ih rutina ubija i tjera u zagrljaj neke druge osobe. Zadržati Strijelca nije lako, potrebno im je dati puno slobode i povremeno zažmiriti na neki nestašluk.

Jarac je tradicionalan u svemu, pa tako i u ljubavi - prvo dugo udvaranje bez puno seksa, tradicionalno vjenčanje i potpuna vjernost nakon toga. Ako sve to bude ispunjeno, Jarac je vaš do kraja života, osim ako ne sazna za nevjeru.

Vodenjak je izuzetno nemiran i raznolikost mu je smisao života, tako da ga je teško prikovati za jedno mjesto ili zainteresirati za jednu osobu. No, kako nisu previše seksualni, neće biti nevjerni, a na vama je da im stimulirate intelekt.

Ribe su među najpredanijim i najvjernijim znakovima horoskopa, obožavaju veze koje traju cijeli život. Nisu baš nesklone nevjeri, štoviše, ali je nikad neće priznati. Znate one koji se vjenčaju s ljubavi iz srednje škole? To su Ribe ...

14.11.2014. 15:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh