« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
ZNATE LI? :)

Znakovi horoskopa i čuvanje tajni

Kako će tajnu čuvati Bikovi, a kako Vage ili Ribe najbolje zna horoskop, pa pročitajte prije nego što vas netko neugodne ne iznenadi

Tko zna čuvati tajnu, a tko ne zna
Tko zna čuvati tajnu, a tko ne zna (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - morati pripaziti da ih ne izbacite iz takta jer će vašu tajnu otkriti svima oko sebe u trenutku bijesa, što mogu, jezik im je vrlo često brži od pameti.

Bik - ovom znaku tajna se povjerava jedino ako ste sigurni da se oni slažu s njom, jer će vas inače početi uvjeravati da ne radite pametno i na kraju cijele priče i odati tajnu ukoliko misle da je to dobro za vas.

Blizanci - nikada, ali nikada nemojte povjeriti ništa stvarno tajno ovom znaku, jer njegova brbljavost jednostavno je nevjerojatna i oni će je uvijek odati u nevezanom razgovoru.

Rak - lojalan i povjerljiv znak koji će vašu tajnu sigurno čuvati, no moglo bi se dogoditi da vam želi pomoći da prebrodite taj problem, pa može biti malo naporan

Lav - čuvat će tajnu, no ako se pomoću nje može njome pohvaliti ili se na neki način dokazati, neće puno oklijevati da je otkrije i iskoristi. 

Djevica - čuvat će tajnu sve dok ste vi u blizini, no čim se udaljite, kreće tračanje o tome što je sve u životu trebala napraviti za vas i zašto je sve morala šutjeti. Njima se tajne povjeravaju jedino ako ste stvarno pravi prijatelji.

Vaga - odličan prijatelj, no kad počne odmjeravati razloge za i protiv odavanja tajne, gotovi ste - najvjerojatnije će vaša tajna izaći na svjetlo dana.

Škorpion - nikad, ali baš nikad neće odati tajnu koja mu je povjerena ma kakva ona bila, jer su i sami prepuni tajni i obožavaju ih.

Strijelac - da nisu brbljavi gotovo kao Blizanci, bili bi sjajni čuvari tajni, no ako u priču još dođe i kakvo piće i dobro društvo, tajne izlaze iz njih same ...

Jarac - s njima nije jednostavno, jer će često u zamjenu za čuvanje tajne tražiti usluge, a kako su analitični, vrlo često će tajne saznati i sami, bez da im je vi povjerite na čuvanje.

Vodenjak - zanimaju ih samo čudesne, ekscentrične tajne koje će rado čuvati, dok su one običnije njima predmet podsmijeha i rado će ih ispričati u društvu i usput se šaliti o tome.

Ribe - kao najtajanstveniji znak zodijaka, Ribe će povjerene tajne čuvati zauvijek, možda i zaboraviti, no ipak će ponekad odati tajnu iz suosjećanja s osobom od koje nešto sakrivate.

30.07.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh