« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE

Znakovi horoskopa i bolesti

Znakovi horoskopa više su podložni nekim bolestima od drugih, pa nije loše znati na što mroate posebno obratiti pažnju ako ste, primjerice, Bik ili Lav

Koje vas bolesti najviše muče?
Koje vas bolesti najviše muče? (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

bolesti

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - stres i živciranje uvijek će ovom znaku donijeti više problema drugima, a osjetljivi dijelovi tijela su gornja vilica, oči i zubi, dok su zdravstveni problemi najčešći s cirkulacijom krvi u mozgu i migrenama.

Bik - gurmanski pristup uvijek donosi višak kilograma, što povlači za sobom probleme s povišenim kolesterolom i probavom, a uz to im je najosjetljiviji dio tijela grlo.

Blizanci - nervoza i žurba vode u pretjerivanje sa stimulativnim sredstvima, što će donijeti probleme sa živčanim sustavom i nesanicom. Što se tiče osjetljivog dijela tijela, to su dišni putevi i zglobovi.

Rak - psihosomatske bolesti kojima su skloni udaraju na probavu, pa nije rijetkost da pate od žgaravice i čira na želucu, a koža je problematična cijeloga života.

Lav - brz ritam života najveći je neprijatelj zdravlja ovoga znaka jer ne obraćaju pažnju na prve simptome nego se ponašaju kao da je sve u redu. Srčani problemi su najčešća posljedica, a na to se nadovezuju problemi s krvnim tlakom i cirkulacijom.

Djevica - zabrinutost i potreba za perfekcijom u svim segmentima života najviše posljedica ostavlja na crijeva, želudac i žuč, pa nisu rijetke probavne smetnje, a uz to ih najčešće muče spuštena stopala.

Vaga - još jedan znak koji loše podnosi stres, a on ostavlja najviše posljedica na bubrege, mjehur i prostatu. Uz to ih muče grlo, sinusi, glavobolje i problemi s vidom koji postaju ozbiljniji s godinama.

Škorpion - kako se ovaj znak ne želi suočavati s negativnostima i strahovima, to potiskivanje uzrokuje osjetljivost na zaraze i trovanje hranom kao i kronične bolesti. Najčešći problem je rušenje imuniteta koje sami uzrokuju pogrešnom prehranom.

Strijelac - bedra, jetra, kukovi i žuč najosjetljiviji su dijelovi tijela ovog znaka, a hrana na koju troše puno vremena nerijetko će izazvati probleme s tenom, a ženskom dijelu te populacije i s celulitom.

Jarac - zglobovi i koža su im vrlo osjetljivi, a ništa manje problematične nisu ni kosti. Skloni su artritisu i reumi, nakon kojih slijede problemi s kralježnicom koji se mogu liječiti jedino poštenim odmorom.

Vodenjak - bolesti koje su posljedica psihičke iscrpljenosti zaštitni su znak Vodenjaka, jer njihovo stalno istjerivanje pravde donosi previše stresa i udara na živčani sustav. Uz to, cirkulacija u nogama im nije baš najbolja, pa grčevi u listovima nisu rijetkost.

Ribe - stopala, hormoni i zadržavanje vode problemi su koji se najčešće povezuju s ovim znakom, a najlakše će od svih znakova horoskopa podleći nekoj ovisnosti, bilo to jelo, alkohol ili droge.

20.08.2016. 17:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh