« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ISPROBAJTE

Znakovi horoskopa i boja kose

Horoskop govori o karakteristikama ličnosti, a među njih definitivno spada i boja kose koja je u zadnje vrijeme postala više poruka nego modni dodatak

Ovako bi mogla izgledati Vodenjakica :)
Ovako bi mogla izgledati Vodenjakica :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

žene

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

boja kose

Horoskop vam može protumačiti razloge nekog ponašanja ljudi koje poznajete, a ako je neka od vaših prijateljica u zadnje vrijeme obojala kosu u neku čudnu boju koja joj ipak pristaje kao salivena - evo razloga zašto se to dogodilo.

Ukratko, evo koju bi boju kose trebale nositi pripadnice različitih znakova horoskopa

Ovan - obično su u igri smeđe boje, moguća je i crvena kosa s bob frizurom, a nisu rijetke ni plave boje s pramenovima

Bik - sve nijanse crvene kao stvorene su za žene rođene u ovom znaku, a dobro će odgovarati i ostale boje s crvenkastim odsjajem

Blizanci - pramenivi i svijetle nijanse učinit će njihovo, ionako mladoliko like, još vedrijim i veselijim

Rak - plava ili svijetlosmeđa boja ide im sjajno uz toplotu i brižnost koju jednostavno isijavaju, a kad nađu svoju nijansu, najvjerojatnije će je nositi do kraja života.

Lav - boja kose važan je dio njihovog imidža, pa kako vole biti u centru pažnje, pomno odabrana frizura bit će obično smeđa s probranim plavim pramenovima

Djevica - kao i u svemu, i ovdje su Djevice vrlo striktne, pa im nije žao potrošiti koliko god treba da izgledaju uredno i prirodno, obično u srednjim nijansama smeđe uz pramenove.

Vaga - nježna plava kosa s pepeljastim odsjajem paše im kao salivena, jednako kao i čokoladno smeđa nijansa.

Škorpion - eksperimenti su im u ovom području prilično strani, jer se drže tamnih nijansi smeđe i crne boje koje će najbolje istaknuti njihovu mističnost i ženstvenost.

Strijelac - isprobavanje novih stvari glavna im je zabava, tako da mijenjaju boju kose kao čarape, od crvene i narančaste do plave.

Jarac - kosa im mora biti savršena i izgledati skupo, pa će se najčešće odlučiti za bogate nijanse smeđe boje koje će povremeno prošarati pramenovima.

Vodenjak - originalne u svemu, pa tako i kod boje kose, nerijetko će biti ljubičaste, zelene ili plave, a "obične" boje kose idu jedino uz neku ludu frizuru.

Ribe -  pepeljasti pramenovi u nježnim plavim nijansama ili svijetlo smeđoj sjajno im stoje, kao i nježne nijanse crvene i narančaste.

29.08.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh