« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
BRRUMM!

Znakovi horoskopa i automobili

Znakovi horoskopa razlikuju se i po ljubavi prema automobilima - nekima nikad dovoljno konja, drugima udobnosti

Tko voli mrcine, a tko ekološke
Tko voli mrcine, a tko ekološke (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

omiljeni automobili

Ovan - osim brzih sportskih automobila ne priznaju ništa, što brži, to bolji, tako da vas ne treba iznenaditi kad se pojavi u nekom Ferrariju ili Corvetti

Bik - kao i u ostalim područjima života, zanimaju ih praktični i pouzdani automobili. Kako su spretni u zarađivanju novaca, njihov prvi izbor je Jaguar XJ.

Blizanci - želja za kretanjem kombinirana s pozitivnim ludilom koje ih obuzima nekoliko puta dnevno Blizance jednostavno vodi k jurilicama - ali na dva kotača, poput Yamahe FZR.

Rak - porodičan i osjetljiv znak prvo će se potruditi ugoditi svima ostalima, tako da se od ovog znaka može očekivati neki obiteljski van tipa Renault Espace, naravno s najboljom opremom.

Lav - novac, zlato i sve blještave stvari privlače Lavove, a kako u svemu traže najbolje, tako će biti i s automobilima - BMW serije 7 s maksimalnom opremom njegov je izbor.

Djevica - njima je najlakše prodati automobil ako ne paze, stoga, pamet u glavu, prvo sve dobro provjeriti i kupiti pouzdanu, čvrstu limuzinu tipa Toyota Avensis.

Vaga - atraktivnost je uvijek na prvom mjestu, s druge strane nužna je i maksimalna kvaliteta i stabilnost, pa je Audi R8 Convertible pravi izbor.

Škorpion - ne postoji serijski automobil koji bi mogao zadovoljiti ljubav prema brzinama ovog znaka, a u idealnom svijetu vozili bi Maseratti Quattroporte, naravno crni.

Strijelac - ekstravagancija, upadljivost i veličina karakteristike su koje su Strijelcima uvijek na vrhu liste priroriteta, a među automobilima to može zadovoljiti samo Hummer.

Jarac - slično kao i Bik, odabrat će nešto pouzdano i sigurno, no kako voli starije modele, zapalit će se na nekog starog Chevroleta više nego na bilo koji moderni automobil.

Vodenjak - njihova želja za novim jača je od svega, pa će tako sami odabrati i prehranu i odjeću, a kod automobila želja će biti zadovoljena nekim hibridom tipa Toyote Prius.

Ribe - one obožavaju automobile, tretiraju ih kao živa bića, a ako je uz to poseban, lijep i moderan, bit će im kao u raju. Stoga - Mercedes AMG GT-S.

02.09.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh