« Sanjarica
objavljeno prije 4 godine
SANJARICA

Značenje boja u snovima?

Sanjarica nam pomaže protumačiti snove, no u njima ne treba samo obratiti pažnju na ljude i događanja, već i na boje koje imaju svoje značenje

Što nam govore boje u snovima
Što nam govore boje u snovima (Shutterstock)
Više o

boje

,

snovi

,

sanjarica

,

sanovnik

,

tumačenje snova

,

značenje boja

Sanjarica će vam objasniti sve aspekte vašeg sna, a jedan od važnijih su - boje, pa evo što znači kad je određena boja na neki način dominantna u snu, toliko da smo je zapamtili.

Bijela - boja duhovnosti, nevinosti i čišćenja duše, pokazuje da na sebe gledate kao na nedodirljivo biće koje probleme gleda s visine.

Crna - boja hladnoće i pesimizma predstavlja skrivene stvari u našem životu, a pojava crnih likova u snovima ukazuje na potrebu za ovladavanjem primitivnih emocija i korištenjem njihove snage u svakodnevnom životu.

Crvena - boja energije i strasti, ali i ljubavi. Crvena boja u snovima najčešće ukazuje upravo na aspekte potrage za životnom ljubavi.

Plava - boja duha i neba, a na psihičkom planu radi se o boji misli. Povezana je s problemima duše i govori nam da se trebamo okrenuti duhovnom, opustiti se i usporiti.

Zelena - boja prirode i rasta, u snovima objašnjava odnos spavača i stvarnosti, pa je ova mistična boja jako dobar znak u snovima jer ukazuje na dolazak mira i spokoja u život, ostvarenje ciljeva.

Žuta - boja intuicije i svjetlosti u slučaju da je svijetla ili zlatna, no tamnožuta ukazuje na ljubomoru, prevaru, izdaju i tajne. 

02.07.2016. 17:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh