« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Zmijama kaže da mogu očekivati napredak na svim poljima, naročito financijske prirode, pa ne propuštajte prilike koje se ukažu

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna
Zmija - godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

Zmija godišnji horoskop

,

godišnji kineski horoskop 2016.

,

kineski horoskop Zmija

Godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna Zmijama donosi vijesti o financijskom napretku koji toliko žele i očekuju - ova je godina posebno naklonjena tom segmentu života i tijekom nje nizat će se prilike za dobru zaradu koje jednostavno ne biste smjeli propustiti. Dobar dio njih bit će i posljedica vašeg dobrog srca - Zmije vole pomagati drugima, a ove će godine upravo takvo ponašanje otvarati poslovne prilike koje inače ne dobivate svaki dan, pa držite i oči i uši otvorene, isplatit će vam se. Sve u svemu, godina kakvu dugo niste imali stoji pred vama, uživajte u njoj.

LJUBAV

Muški pripadnici znaka cijele će godine uživati u naklonosti zvijezda što se tiče ljubavnog dijela života, dok će ženama biti potrebna inicijativa i poticanje partnera na korake koje žele od njih. Mlađim Zmijama bit će puno jednostavnije pronaći novu ljubav, no uglavnom se može reći da je na ljubavnom planu ova godina prilično dobra za sve pripadnike znaka, naročito one u braku ili dugoročnoj vezi koji će s partnerom obnoviti onaj prvotni žar koji ih je spojio.

POSAO

Na poslovnom će planu biti relativno prosječna godina kad na kraju svedete račune, no izmjena razdoblja prosperiteta i problema mogla bi vam donijeti priličan stres i živciranje. Zapamtite, samo uložen trud garantira dobitak, tako da jednostavno nećete imati prostora za izbjegavanje obaveza. S druge strane, oni koji se odluče prihvatiti ponuđeno napredovanje ili novi posao najbolje će osjetiti koliko je važno biti vrijedan i savjestan. Savjet za Zmije koji vrijedi za cijelu godinu jest - rad, rad i samo rad, novac ne pada s neba.

ZDRAVLJE

Godina u kojoj naročitu pažnju treba posvetiti općem stanju tijela, jer ekstremiteti i ramena mogu patiti zbog pretjeranog vježbanja, dok će stariji predstavnici ovog znaka imati problema s artritisom.

Provjerite što vas očekuje u godini Majmuna
 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

07.02.2016. 17:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh