« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
TLC

Žene pume — ljubav ne pita za godine

U prvom spe­cijalu upoznat ćemo Jude (53 godine) koja se usprkos protivljenju obitelji udala za bivšeg srednjoškolskog dečka svoje kćeri, Kevina.

Žene pume i njihov ljubavni život
Žene pume i njihov ljubavni život (TLC)
Više o

serije

,

TLC

,

žene pume

Moderno društvo je u potpunosti prihvatilo činjenicu da stariji muškarci za sebe biraju bitno mlađe partnerice, ali kad je situacija obrnuta, stvari nisu toliko jed­nostavne.

Novi TLC serijal Žene pume od 22. prosinca u 20 sati prati žene i njihove mnogo mlađe partnere, čiji je životni moto „godine su samo broj". U prvom spe­cijalu upoznat ćemo Jude (53 godine) koja se usprkos protivljenju obitelji udala za bivšeg srednjoškolskog dečka svoje kćeri, Kevina. Stephanie (65 godina) je u vezi s gotovo 40 godina mlađim Octaviom.

Sve funkcionira odlično kad su sami, ali ne može si pomoći ignorirati toliku razliku u godinama kada se druže s njego­vim prijateljima. Tu je i apsolutna zvijezda serijala, Hattie (76 godina) čiji se ne­zasitan apetit za mlađim muškarcima nastavlja nesmanjenim intenzitetom. Hattie se u svojim godinama nema namjeru skrasiti i uvijek je u lovu na drugog mladića s kojim će se zabavljati.

Upoznajte neobičan životni stil ovih dama i zabavite se uz TLC i Žene pume, ned­jeljom od 20 sati.

18.12.2013. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh