« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
DOĐITE!

Započnimo Advent u zagrebu - Grad Svetog Nikole

Dva dana Zagrebom će vladati Sveti Nikola i njegov grad u vremenu od 17 do 20 sati, ispunjen druženjem i darivanjem za mame i djecu ali i sve koji duboko u sebi vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi Sveti Nikola

Povedite klince u grad Svetog Nikole
Povedite klince u grad Svetog Nikole (Wish)
Više o

Advent u Zagrebu

,

Muzej Mimara

,

grad Svetog Nikole

Posebna i bajkovita priča sprema se ove godine u našem dragom Zagrebu. Po prvi puta dogodit će se čudo i dovesti ravno u Muzej Mimara jedan čarobni grad prepun mašte, djece i ljubavi - GRAD SVETOG NIKOLE, 5. i 6. prosinca, a ulaz za građanstvo je slobodan.

Dva dana Zagrebom će vladati Sveti Nikola i njegov grad u vremenu od 17 do 20 sati, ispunjen druženjem i darivanjem za mame i djecu ali i sve koji duboko u sebi vjeruju u dobrotu i ljubav koju sobom nosi Sveti Nikola.

Organizator događanja Portal WISH MAMA.HR i njegovi dragi partneri Humanitarna udruga Fra Mladen Hrkač, Alis Pećarić Marić i stranica Čitaj knjiguLions klub Zrinjevac, Glazbena udruga Opus i Festival dječjeg glazbenog stvaralaštva, HAI! - Hrvatske autentične igračke, Modna agencija MISS4MISS za male manekenke, te balerine HNK-a i vile zagrebačkih baletnih studija priredili su program kojem nitko neće moći odoljeti. Jednostavno čarobno.

Od svečanog otvaranja uz predivnu WISH mamu Anotnellu Malis koja će svojim čarobnim štapićem započeti bajku i provesti nas kroz nastupe tin benda i školske mjuze, edukativne radionice hrvatskih autentičnih igračaka, promocije slikovnice Crveni planet ali i knjige Majka u meni, do senzacionalne izvedbe mjuzikla Anči, koji je osvojio jednu od prvih nagrada na Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva.

I to nije sve. Posebno iznenađenje je dječja modna revija te nastup prve dječje klape i zborova koji na poseban način čuvaju dječju mjuzu i upravo će ju posvetiti Svetom Nikoli. A naš dragi domaćin, Sveti Nikola u svom gradu ustoličen u kraljevskoj stolici uz WISH bor želja i maštanja, u zagrebačku će MIMARU vratiti ponekad izgubljeni duh Nikole u ovom novim vremenima.

Raznolik i veseli sadržaj obogatit će i nastup mlade priznate plesačice Mirte Todtlings točkom Mad World, a bajkovitu atmosferu zaokružit će fenomenalan nastup prošlogodišnjih finalista Supertalenta poznatog Studiorooma i Malci koji su svojim plesom oduševili Hrvatsku.
A i to još uvijek nije sve. Poseban doživljaj za djecu biti će posebno ispričana priča Gledaj me u oči Mladena Kušeca.

A i to još uvijek nije sve. Poseban doživljaj za djecu biti će posebno ispričana priča Gledaj me u oči Mladena Kušeca.

Miris cimeta i orancina, pjesme njemu u čast, djece i roditelja koji imaju svoj grad i svoje vrijeme. Upravo se zato i dogodio GRAD SVETOG NIKOLE. Da se vrati čarolija u srca malih i velikih. I hoće na sreću i radost svih nas!

28.11.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh