« Zagreb
objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana
ADVENT

Zagrebačka adventska čarolija oživjela Petrićevu

Dočekaj Svetog Nikolu i zabavi se uz najbolji adventski program u ulici koja spaja Ilicu i „Sunce“ u Bogovićevoj

Zagrebačka adventska čarolija
Zagrebačka adventska čarolija (Arhiva)
Više o

Advent u Zagrebu

,

Advent u Petrićevoj

Zagrebačka Petrićeva ulica zanimljivog je potpisa! Ne samo što spaja Ilicu i Bogovićevu kod znamenitog „Sunca", nego nosi ime po hrvatskom filozofu i velikom putniku koji je stekao slavu svojim djelima iz filozofije, astronomije, meteorologije, arheologije, politike, trgovine, medicine, izdavaštva.

Stoga smo ju i izabrali za adventsko putovanje kroz Zagrebačku adventsku čaroliju kao pozornicu zabave i prigodnog blagdanskog programa.

Ovog adventa upravo Petrićeva postaje najuzbudljivije mjesto i centralna pozornica najbolje zabave. Svaki vikend tu vas očekuje bogat zabavni i glazbeni program za djecu i za odrasle.

Na blagdan Svetog Nikole dovedite najmlađe po prigodne darove i dječju predstavu prepunu iznenađenja, a bit će tu i fotografiranja. No ni nešto starija ekipa ne treba bježati od poklona i Svetog Nikole jer se u 20 sati nastavlja zabava u iznimnom glazbenom ritmu, uz zvuke jazza i Doru Škender.

U subotu, 7. prosinca od 11 sati, nastupa Dječji zbora Kikići kojima se pridružuje i Djed Mraz, a od 19 sati s vama je Agram dixie jazz. U nedjelju od 11 sati pjevajte s Dječjim zborom Pahuljice te se poslikajte s Djeda Mrazom i patuljcima ili samo napišite pismo s popisom želja i blagdanskih pozdrava.

Ovog adventa Petrićeva je obogaćena i ponudom hrvatskih obrta, od delikatesa, unikatnih božićnih ukrasa, suvenira i nakita, proizvoda hrvatskih dizajnera, a krasi ju i Zlatna kuća sa slatkim delicijama i Majuška mikrofonima za zabavnu zvukovnu podršku izvođačima Adventskog vjenčića.

Potpuni program događanja na Zabrebačkoj adventskoj čeroliji u Petrićevoj ulici možete pronaći na Facebook stranici događaja.

05.12.2019. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh