« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu
AJMO!

Zagreb Run kup drugi put

ZAGREB RUN kup pokrenut je 2022. godine s ciljem da se spoje već dobro poznate ali i neke nove utrke različitih disciplina trčanja. Zajednička poveznica svim utrka upravo je grad trčanja – Zagreb

Zagreb Run kup
Zagreb Run kup (Arhiva)
Više o

Zagreb Run kup

Kup je osmišljen za one koji se žele okušati u kratkim i dugim dionicama, trailu i trčanju stubama. Ukratko - svima koji se ne boje izazova i žele iskoristiti priliku sudjelovanja na čak 4 utrke tijekom 2023. i iskoristiti natjecanje kroz prikupljanje bodova nastupima na pojedinim utrkama, a koji im na kraju donose i titulu „Kraljice i kralja Zagreba".

Ovaj „festival" trčanja u 2023. započinje 28.5. najzelenijom trail utrkom koja nudi dionice od 5, 15, 30 i 60 kilometara te timsku i dječju trail utrku - MEDVEDNICA TRAIL.

Medvednica je cijela jedna savršena trail staza i upravo kroz ovu utrku trkači imaju priliku upoznati sve njezine dijelove i zanimljivosti te se zaljubiti od tenisica do ušiju.

Nakon ljetne stanke, trčati nastavljamo 3.9. na drugom izdanju ZAGREBAČKE MILJE duge 1609 m. Brza i potpuno nepravedno zapostavljena disciplina na milju, koja se trči oko zagrebačkih fontana, okupit će one koji žele testirati svoju brzinu i djecu (pola milje) koja će možda po prvi put sudjelovati na atletskoj utrci.

5.11. rezerviran je na najpopularniju gradsku utrku ZAGREBAČKI NOĆNI CENER. Ako je neka utrka baš Zagreb onda je to Cener koji će svoje 12. izdanje startati na Trgu bana Josipa Jelačića.

Najiščekivanija gradska utrka na 10 km svoje prijave otvara tek u rujnu ali prijavom na Zagreb Run kup zgrabiti se može i ovaj startni broj.

Godinu trčanja zatvaramo 9.12. na tradicionalan način, super-popularnom i drugačijom utrkom, ZAGREPČANKA 512. Baš svaka utrka izazov je za sebe, no ova je uistinu posebna jer trči se stubama na vrh poslovne zgrade Zagrepčanka - jednom, dva ili čak četiri puta. Uspon se može podijeliti i sa svojom muškom ili ženskom polovicom tima u kategoriji Duo.

Informacije o svim utrkama i prijave na Zagreb Run kup nalaze se na www.zagreb.run

30.03.2023. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh