« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Zagreb Burger Festival u novom ruhu

Kreativni studio Kokoš ili jaje dovodi deset burger barova iz Zagreba, Splita, Fažane, Pule i Dubrovnika

Zagreb Burger Festival
Zagreb Burger Festival (Arhiva)
Više o

Zagreb Burger Festival

Na sveopće veselje svih ljubitelja hamburgera, uskoro počinje Zagreb Burger Festival. Fini miomirisi razigrat će vaše okusne pupoljke na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 14. do 24. rujna.

Kreativni studio Kokoš ili jaje dovodi deset burger barova iz Zagreba, Splita, Fažane, Pule i Dubrovnika. Iz Zagreba dolaze prošlogodišnji pobjednik Submarine, kultni RougeMarin, popularni Kitchen&Grill Plac, restoran s tradicijom Maredo, vege oaza Green Point te uvijek pun ideja 50 Burgers&Champagne Bar. Morske mirise i okuse uz originalnu riblju ponudu donosi Barba iz Dubrovnika. Na gurmanskim valovima iz Istre stižu kreativni Arboretum Pub i inovativni Mason, a iz Splita vesela ekipa Toto's Burger Bara.

Što je burger bez fine cuge? Očekuje vas čak 5 barova, od kojih jedan na kotačima. Bit će tu originalnih cocktaila, osvježavajućih zlatnih pivskih kapi, ma guštanje na najjače!

Nakon burgera vrijeme je za šetnju. Na Spice&Health Districtu očekuju vas najzanimljiviji svjetski začini, autohtoni hrvatski proizvodi iz prve zagrebačke lounge trgovine i poneko iznenađenje.

Nastavite laganim korakom do Grill zone - tamo caruje najbolji roštilj na svijetu, a kraj njega se udobno smjestio novi brand craft mesa s presočnim steakovima i ostalim slasnostrastvenim mesnim delicijama, ojačan pokretnim whiskey barom na kotačima.

U Sweet zonu rado će zaviriti predstavnice nježnijeg spola i uz neko delikatesno vino probati fine nizozemske mini palačinke ili vrlo ukusan sladoled.

Za klince i klinceze pripremili smo KID's zonu punu mašte i veselja. Osim face paintinga, mogu isprobati magične trikove, skakati na trampolinu, sudjelovati u mozgaonicama i odlično se zabavljati uz brižno oko animatora i edukatora.

Glazbeni program bit će potpuno drukčiji od onih na koje ste navikli. Urbani ritmovi i lude kombinacije neo soul-a, swinga, reggae ritmova, funka i jazza, začinjeni hip&hop beatovima uz DJ'eve rasplesat će sve posjetitelje !

Uskoro objavljujemo i kompletan program. Vidimo se na Zagreb Burger Festivalu!

Pratite nas na Facebooku i na Instagramu.

31.08.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh