« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
KONKURENCIJA

Vlašić: Povratak Hellebaut me dodatno motivira

Nakon najvećeg uspjeha u karijeri, na OI u Pekingu, Hellebaut je objavila da je završila svoj sportski put

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/CROPIX)
Više o

Blanka Vlašić

,

skok u vis

,

Tia Hellebaut

Iako je Tia Hellebaut prekinula njezin niz od 34 pobjede i to baš na Olimpijskim igrama u Pekingu, Blanku Vlašić Belgijankina najava povratka atletici veseli...

Hellebaut je u Pekingu preskočila 2.05 metara, isto kao i hrvatska rekorderka, ali Belgijanka je osvojila zlato zbog manjeg broja pokušaja na pobjedničkoj visini.

Nakon najvećeg uspjeha u karijeri Hellebaut je objavila da je završila svoj sportski put. U lipnju prošle godine je rodila kćer Lotte, a nakon dvogodišnje stanke vratila joj se želja za natjecanjima. U utorak je tako, na svoj 32. rođendan, objavila da se na ljeto vraća atletici, što znači da će u Barceloni braniti europski naslov iz Göteborga od prije četiri godine.

U katalonskoj bi nas prijestolnici tako mogao čekati novi veliki dvoboj između Vlašić i Hellebaut, a naša se atletičarka veseli jačanju konkurencije.

"Drago mi je bilo čuti da se Tia Hellebaut vraća. To će skoku u vis donijeti veću pozornost, a uz to, i ja volim imati jake suparnice na natjecanjima. To će me još više motivirati i natjerati me na bolje rezultate", prenio je Blankinu izjavu EME News. (totalsport)

18.02.2010. 10:58:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh