Ostali sportovi

Novi slučaj dopinga na Tour de Franceu

objavljeno prije 16 godina

Španjolski biciklist Moises Duenas Nevado (27), koji je član momčadi Barloworld, bio je pozitivan na dopinškoj kontroli na Tour de Franceu. Nakon četvrte etape (pojedinačni… više »

Dvostruki olimpijski prvak umro tijekom priprema za OI

objavljeno prije 16 godina

Dvostruki olimpijski prvak, 36-godišnji mađarski kanuist na mirnim vodama Gyorgy Kolonics umro je u utorak za vrijeme treninga, objavila je mađarska novinska agencija MTI. Kolonics se… više »

Sve momčadi napuštaju "ProTour"

objavljeno prije 16 godina

Svih 17 biciklističkih momčadi članica "ProToura" koje se natječu na ovogodišnjem "Tour de Franceu" odlučilo je napustiti taj elitni razred koji je u nadležnosti… više »

ATP Umag

Karanušić u četvrtom pokušaju do prve pobjede

objavljeno prije 16 godina

Roko Karanušić po prvi je puta iz četvrtog pokušaja konačno prošao prvo kolo ATP turnira u Umagu, pobijedivši za 49 minuta Talijana Francesca Piccara sa lakih 6-2,… više »

EP vaterpolo

Crna Gora prvak Europe, Hrvatska nakon produžetaka poražena od Mađarske

objavljeno prije 16 godina

Vaterpolisti Crne Gore osvojili su naslov europskog prvaka nakon što su u finalu EP u Malagi svladali Srbiju sa 6-5 (2-1, 0-3, 2-0, 1-1; 1-0, 0-0) nakon produžetaka. Crnogorci su u… više »

Tour: Riccu deveta etapa, Kirchen drži vodstvo

objavljeno prije 16 godina

Talijan Riccardo Ricco (Saunier Duval) pobjednik je devete etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od Toulousea do Bagneres-de-Bigorrea u Pirenejima u dužini od 224… više »

WTA Budimpešta: Šprem u polufinalu

objavljeno prije 16 godina

Hrvatska tenisačica Karolina Šprem plasirala se u polufinale WTA tunrinra u Budimpešti. Šprem je u četvrtfinalu svladala domaću igračicu Katalin Marosi sa 6-0, 6-1, te će… više »

Tour de France

Sedma etapa Sanchezu, Kirchen i dalje vodeći

objavljeno prije 16 godina

Španjolac Luis Leon Sanchez (Caisse d'Epargne) pobjednik je sedme etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od Brioudea do Aurillaca u dužini od 159… više »

Jovanović samo 15 stotinki nedostajalo do rekorda na 100 leđno

objavljeno prije 16 godina

Drugog dana Otvorenog prvenstva Hrvatske u plivanju u Dubrovniku najvredniji rezultat u pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je najbolja hrvatska plivačica Sanja Jovanović koja je u utrci na… više »

EP vaterpolo: Hrvatska - Crna Gora 7-9

objavljeno prije 16 godina

Nakon teške pobjede u skupini, hrvatski vaterpolisti nisu još jednom uspjeli svladati odličnu reprezentaciju Crne Gore koja je na ovo EP stigla izuzetno motivirana jer joj je… više »

Put do postolja preko Crne Gore

objavljeno prije 16 godina

Nakon svjetskog trona, hrvatski vaterpolisti na najboljem su putu da se medaljama okite i na Europskom prvenstvu u Malagi. Na putu im još stoji Crna Gora, polufinalni ogled s… više »

Nepobjedivi Rafa postao sportski junak broj 1

objavljeno prije 16 godina

Meč koji je 22-godišnjeg Rafaela Nadala ustoličio u sportsku osobu mjeseca, započeo je u vrijeme ručka, a zadnji servis ispaljen je kad su se ostaci od ručka već podgrijavali za… više »

Blanka Vlašić u Rimu skače za 32. pobjedu

objavljeno prije 16 godina

Svjetsku prvakinju u skoku u vis Blanku Vlašić danas na Olimpijskom stadionu u Rimu očekuje treće izdanje ovogodišnje Zlatne lige. Na prva dva mitinga Zlatne lige, u Oslu i… više »

ATP Gstaad: Čilić ponovno pobijedio Mathieua i ušao u četvrtfinale

objavljeno prije 16 godina

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u švicarskom Gstaadu. Čilić je u 2. kolu pobijedio starog znanca 18. igrača svijeta Francuza Paul-Henrija Mathieua… više »

Tour de France - Cavendishu etapa, Soler odustao

objavljeno prije 16 godina

Britanac Marc Cavendish (Columbia) pobjednik je pete etape biciklističke utrke Tour de France koja je u dužini od 232 kilometara vožena od Choleta do Chateaurouxa.Cavendish je najdužu etapu… više »

skrolaj na vrh