« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
DISCOVERY

Varalice protiv profesionalaca u novoj seriji na Discovery Channelu

U svakoj epizodi Alexis Conran ima misiju izazvati troje individualaca koji su dosegli vrh svoje profesije u područjima u kojima Alexis ima jako malo ili nima­lo iskustva

Čovjek protiv stručnjaka
Čovjek protiv stručnjaka (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Čovjek protiv stručnjaka

,

Alexis Conran

ČOVJEK PROTIV STRUČNJAKA je nova serija Discovery Channela koja ot­kriva postoji li kraći put do vrha, a pratiti je možete subotom u 17:10, počevši od 7. ožujka. Radi se o tome može li običan čovjek uz malu pomoć trikova pobi­jediti profesionalne stručnjake iz raznih područja.

Voditelj Alexis Conran (Real Hustle, Breaking Magic, Mind Control Freaks) u stvarnim će se situacijama koristit wow-faktorom iluzije i prevare kako bi razvio genijalne strategije i pokušao pobijediti stručnjake u njihovoj vlastitoj igri bez godina teškog rada i treninga.

Alexis je čovjek sasvim običnih vještina s zdravom dozom konkurentnosti i zna­nja. Svijet prevare već je pretvorio u zabavnu umjetničku formu, a priznat je i kao talentirani izvođač i netko protiv koga ne biste voljeli kartati.

U svakoj epizodi Alexis Conran ima misiju izazvati troje individualaca koji su dosegli vrh svoje profesije u područjima u kojima Alexis ima jako malo ili nima­lo iskustva. S obzirom da u normalnim okolnostima  ne bi imao nikakve šanse protiv stručnjaka Alexis će raditi specijalizirane treninge, usvajati tehnike i in­formacije od priznatih stručnjaka u danom području, ali vrlo često će se morati osloniti na svoje vještine varalice i mađioničara kako bismo otkrili tko će pobije­diti - čovjek ili stručnjak. Bez obzira na ishod izazova, Alexis će stručnjacima otkriti i objasniti tehnike i trikove koje je koristio u pokušaju da ih pobijedi, pa bio to prvak u sportu, profesor ili najsnažniji čovjek na svijetu.

Ova jedinstvena serija kombinira znanost, psihologiju i lukavstvo protiv stru­čnjaka, a ovo su neki od izazova s kojima će se Alex suočiti:

· Čovjek protiv ribara - natjecanje protiv svjetskog prvaka u vremenski o­graničenom ribolovu

· Čovjek protiv prvaka u kajaku - utrka protiv slovačke veslačke ekipe

- Čovjek protiv stručnjaka u pamćenju - kako zapamtiti više od prvaka u pamćenju

- Čovjek protiv nogometaša - natjecanje u pucanju s bijele točke protiv najboljeg izvođača jedanaesteraca u Engleskoj

- Čovjek protiv kuhara s Michelin zvijezdom - natjecanje u pripremanju večere za nekolicinu zahtjevnih Talijana

- Čovjek protiv prvaka u kuglanju - izazov u kuglanju u kući kuglanja u Brunswick Bowlingu u Michiganu, USA

-  Čovjek protiv vozača taksija - natjecanje protiv najboljih taksista u Lon­donu u utrci gradom

-  Čovjek protiv detektora za laži - kako sakriti laž od policijskog ispitivača i njegovog poligrafa u zatvoru u New Yorku

- Čovjek protiv tragača - bijeg od pasa tragača i infracrvenih kamera u Blue Ridge Mountain u Georgiji, USA

- Čovjek protiv strijelca -  natjecanje protiv prvaka u streljaštvu

04.03.2015. 12:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh