« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
AKCIJA AGRAM

Uhićen Milan Bandić

Uz Bandića uhićeni su i Slobodan Ljubičić Kikaš, Petar Pripuz i još 16 osoba, no njihova imena još nisu procurila u javnost

Milan Bandić uhićen?
Milan Bandić uhićen? (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

USKOK

,

Slobodan Ljubičić

,

uhićen Milan Bandić

,

Bandić uhićenje

,

Petar Pripuz

,

Akcija Agram

Milan Bandić je uhićen, a uz njega u policiji su završili direktor Holdinga Slobodan Ljubičić Kikaš i Petar Pripuz te još 16 osoba, a kodno ime akcije bilo je Akcija Agram.

O uhićenju je na svojim stranicma izvijestio USKOK, ne navodeći imena, uz izjavu da je uhićeno više osoba zbog sumnje u nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i trgovačkom društvu Zagrebački holding d.o.o.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Nakon višemjesečnog složenog kriminalističkog istraživanja vezanog za nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu d.o.o. koje su proveli Ravnateljstvo policije i Policijski nacionalni USKOK, a koje su koordinirali Državno odvjetništvo RH i USKOK, uhićeno je više osoba. (19. 10. 2014.)

U odnosu na uhićene osobe provest će se određene dokazne radnje te će u zakonskom roku biti dovedene pritvorskom nadzorniku. Kaznena prijava zbog osnovane sumnje na počinjenje većeg broja koruptivnih kaznenih djela, zlouporabe položaja i ovlasti i trgovanja utjecajem, bit će podnesena USKOK-u. 

Kako je omiljena Bandićeva uzrečica bila "Nek' institucije rade svoj posao", vjerujemo da se nema što buniti ...

Bandić će prenoćiti u pritvoru.

Kako javlja Andrija Jarak, radi se o promjenama GUP-a, Krašogradu, financiranju udruga i sportskih društava, zamjenama gradskog zemljišta i još mnogo toga. Neke od stvari pobrojali su i forumaši ...

Tijekom večeri Bandić je odveden na pretres stana u Bužanovu, a istovremeno je u Gradsko poglavarstvo ušlo 8 pripadnika policije u potrazi za dokumentima.

19.10.2014. 18:39:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh